KlimklUP

Kids en jeugd vinden wij zo leuk en belangrijk dat wij in al onze vestigingen onze eigen KlimklUP hebben opgericht. De KlimklUP is er voor kinderen van 5 t/m 7 jaar en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De jongste groep wordt gezekerd door de ouders/begeleiders. Vanaf 8 jaar leren de kinderen zelf zekeren.

De KlimklUP is er ook voor jeugd van 12 tot 15 jaar, voor jeugd van 15 t/m 18 jaar en voor de jeugd die de KlimklUP maar niet los kan laten... zelfs tot 21 jaar (lid worden kan tot je 18de)

Er wordt dagelijks getraind en je kunt zelf aangeven in welke groep je het liefste zou willen trainen. Je mag ook meerdere keren per week trainen. Er is ook een fanatiek wedstrijdteam dat overal in Nederland de boel onveilig maakt!

De jongere leden van onze KlimklUP hebben een eigen KlimPasPoort. Dit KlimPasPoort gaat elke week mee naar de training en de eigen trainer houdt hierin alle vorderingen bij. Leden van de KlimklUP hebben ook allerlei voordelen, zoals bijv. meedoen met leuke activiteiten, outdoor klimmen en deelnemen aan wedstrijden. De KlimklUP traint op diverse avonden en diverse tijdstippen. Elke groep heeft zijn eigen trainer.

Voor alle (praktische) informatie over de KlimklUP en om je aan te melden voor een proefles, verwijzen wij je naar www.klimklup.nl.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.