KlimklUP

Kids en jeugd vinden wij zo leuk en belangrijk dat wij in al onze vestigingen onze eigen KlimklUP hebben opgericht. De KlimklUP is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, voor jeugd van 12 tot 18 jaar en voor jeugd die de KlimklUP niet los kan laten… ook nog van 16 tot 21 jaar. Er wordt dagelijks getraind en je kunt zelf aangeven in welke groep je het liefste zou willen trainen. Je mag ook meerdere keren per week trainen. Er is ook een fanatiek wedstrijdteam dat overal in Nederland de boel onveilig maakt!

De jongere leden van onze KlimklUP hebben een eigen KlimPasPoort. Dit KlimPasPoort gaat elke week mee naar de training en de eigen trainer houdt hierin alle vorderingen bij. Leden van de KlimklUP hebben ook allerlei voordelen, zoals bijv. meedoen met leuke activiteiten, outdoor klimmen en deelnemen aan wedstrijden. De KlimklUP traint op diverse avonden en diverse tijdstippen. Elke groep heeft zijn eigen trainer.

 

 

 

Lid worden van de klimklUP

Lekker samen trainen en chillen bij de klimklUP? Kom gewoon een keertje langs voor een proefles. Kun je even proberen of je het leuk vindt. Elke eerste training van de maand á € 9,50. Kijken kan natuurlijk ook, wat jij wilt!
knop trainingen

knop proefles kinderen

knop proefles kids

knop trainingen inschrijven

wanneer kijk op de kalender
wie 8 tot 21 jaar (ouder-kind team vanaf 6 jaar)
duur 1 1/2 tot 2 uur bij eigen team
aantal afhankelijk team
kosten € 37,00 per maand via automatische incasso bij 1x per week training of 
€ 47,00 per maand via automatische incasso bij 2x per week training en onbeperkt klimmen
inclusief entree met wekelijks training
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties ledenvoordeel
Proeftraining? Kosten:  € 9,50  Wanneer? Elke eerste training van de maand (exclusief schoolvakanties)

info lidmaatschap klimklup

 

 

 

Zwart Blokje Klimklup

Misschien vind je dit ook leuk?