contact & klantenservice

Introductielessen & Kennismakingslessen

Wat moet ik meenemen bij een introductieles / kennismakingsles
We adviseren je een sportieve broek en shirt aan te trekken of mee te nemen, schone sportschoenen en op koude dagen een warme sweater om aan te trekken tijdens de instructie. Laat sieraden thuis of leg ze in het kluisje. 

Waarom is een back-up zekeraar verplicht?
De back-up zekeraar is een paar extra handen aan het touw, waardoor het risico op fouten tot een minimum beperkt wordt. Door strenge veiligheidsnormen voor jullie eigen klimplezier wijken wij hier niet vanaf.

Waarom kan ik met 2 personen, zonder afgronde klimcursus, niet langer dan een uur klimmen?
Zonder afgeronde beginnerscursus (K2 - Indoor Toprope) is het verplicht om met een back-up zekeraar te klimmen. Als je met minimaal 3 personen bent en de instructeur is van mening dat jullie veilig klimmen/zekeren, mogen jullie die dag zelfstandig doorklimmen, aangezien er een back-up zekeraar (extra paar handen aan het touw) is. 
Zonder een derde persoon zal de instructeur deze taak op zich nemen. Deze instructeur wordt standaard voor een uur geboekt bij een introductie. Uiteraard is het mogelijk om de instructeur langer bij te boeken.

Ook is er de mogelijkheid om mee te doen met de kennismakingsles. Je kunt dan met 2 personen 1,5 uur klimmen omdat de instructeur 1,5 uur bij deze les aanwezig blijft.

Adres

Klimcentrum Neoliet Utrecht
Leidsche Rijn - Vleuten
Componistenlaan 6
3451 SX Utrecht
030 22 71 848

Kies je locatie en check!

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.