aanvullende informatie bij kinderfeestjes

 

Kinderfeestje Klimmen (1,5 uur voor 6-14 jaar)
Dit feestje wordt helemaal begeleid door een van onze instructeurs.
Kinderen en begeleiders krijgen een klimgordel aan, er volgt een korte uitleg over veiligheid en de begeleiders/ouders krijgen een instructie over hoe ze moeten zekeren van een van onze instructeurs. Daarna kunnen de kinderen lekker klimmen. Als afsluiting krijgen alle kinderen ranja met iets lekkers erbij, een klimdiploma, en is er voor de jarige een cadeautje van Neoliet. Inclusief deze afsluiting moeten jullie op 2 uur rekenen.

Bij het klimmen moeten jullie zelf zorgen voor één volwassen begeleider per 2 tot 3 kinderen. De begeleiders leren van onze instructeur(s) hoe ze de kinderen moeten zekeren (het klimtouw beveiligen). Per begeleider kan er maar één kind tegelijk klimmen en één kind helpen met back-up zekeren, dus is het belangrijk dat er voldoende begeleiders zijn. De begeleiders zekeren de kinderen onder toezicht van de instructeur.

Kosten: € 99,50 per 6 kinderen. Elk extra kind is € 10,00.

 

Kinderfeestje Boulderen (1,5 uur voor 6-14 jaar)
De kinderen gaan lekker veel boulderen! Onze instructeur zal dit feestje anderhalf uur begeleiden. De kinderen leren van onze instructeur, op een speelse 
manier, hoe ze veilig kunnen boulderen en afspringen. Natuurlijk maakt hij of zij er een feestje van en leren de kinderen de inside trics en kicks. De jarige Job krijgt van ons nog een verrassing (aapje)!

Bij het boulderen moeten jullie zelf zorgen voor één volwassen begeleider. De begeleider wordt betrokken bij de les en is in het pand aanwezig. De begeleider helpt
bijvoorbeeld mee als de kinderen de gedragsregels niet hanteren. Over de matten rennen en schreeuwen is bijvoorbeeld niet toegestaan en dat is soms best lastig als de kinderen enthousiast zijn. Hulp van een bekende volwassen begeleider is dan noodzakelijk. 

Als afsluiting krijgen alle kinderen ranja met iets lekkers erbij, een klimdiploma, en is er voor de jarige een cadeautje van Neoliet. Inclusief deze afsluiting moeten jullie op 2 uur rekenen. 

Kosten: € 99,50 per 6 kinderen. Elk extra kind is € 10,00. 

 

Extra opties die je kunt boeken bij je kinderfeestje

  • Aanvang met verjaardagstaart en ranja* € 3,00 p.p. extra
  • Superswing* (een megazwaai op grote hoogte) € 5,00 p.p. extra
  • Laatste half uur boulderen i.p.v. klimmen aan het touw € 0,- p.p. extra (Let op: alleen in combinatie met een klimfeestje te boeken)
  • Frietjes met ranja en een snack* € 5,00 p.p. extra
  • Aapje verrassing € 5,00 p.p. ...... dus ook een verrassing voor de overige kinderen!
    * Indien dit supplement aan het kinderfeestje wordt toegevoegd komt er een half uur extra tijd bovenop de tijd van het kinderfeestje.


Overige informatie

Wanneer is een kinderfeestje mogelijk?
In principe op ieder gewenst moment dat het tijdstip niet volgeboekt is, wel even in overleg.

Kleding/ materiaal
- gemakkelijke (sport)kleding
- schone sportschoenen of klimschoenen (een zwarte zool is geen probleem)
- lang haar verplicht in een staart of opgestoken (zodat je haar niet klem komt te zitten in zekermateriaal)
- ringen af
- geen losse dingen als spulletjes in zakken of losse schoenen
- ouders/begeleiders dienen een lange broek te dragen ivm de klimgordel. Dus geen rok/jurk,
Alle benodigde klim- en zekermaterialen worden door Neoliet beschikbaar gesteld en zitten in de prijs inbegrepen.

Wijzigen/annuleren van het kinderfeestje
Het kosteloos wijzigen of annuleren van kinderfeestjes kan tot 7 dagen voor de boeking. Het aanpassen van het aantal kinderen kan tot een dag van tevoren. Worden het meer dan 12 kinderen? Dan horen we dat graag 7 dagen van tevoren. We moeten dan namelijk een extra instructeur inzetten. Komen jullie niet opdagen zonder een annulering? Dan zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen.

Betalen
De activiteit kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.

Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.

 

Nog een leuk extraatje
Schrijf jij je als ouder/begeleider op de dag van het kinderfeestje in voor de beginnerscursus (indoor toprope cursus) dan krijg je 50% korting op deze cursus. Je betaalt dan maar € 47,50 i.p.v. € 95,00.

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.