Het Neoliet lidmaatschap is de meest voordelige vorm van entree als je minimaal 6x per maand of vaker komt klimmen en/of als je wekelijks wilt meetrainen. Lid zijn van Neoliet levert je nog meer voordelen op. Onderstaand kun je het ledenvoordeel vinden voor de verschillende lidmaatschappen.

Je bent lid van Neoliet als je een abonnement hebt met een looptijd van minimaal 6 maanden. Je kunt zo vaak komen als je wilt. Ook zijn er abonnementen met wekelijkse trainingen. Een deel van de abonnementen is lokaal geldig en een andere deel in alle Neoliet vestigingen in Nederland. We hebben een halfjaarkaart met een contante betaling, verschillende incassoabonnementen met een looptijd van minimaal 6 maanden dat automatisch verlengd wordt en abonnementen voor de KlimklUP. Je bent dus lekker flexibel en kunt kiezen wat het beste bij je past.

Een abonnement koop je aan de balie, dat gaat niet via deze site. Je ontvangt dan een Neoliet-pasje. Je bent dan automatisch lid. Inschrijven voor een training kan direct aan de balie, maar ook via de link onderstaand.

Heb je vragen over een lidmaatschap die hier niet beantwoord zijn? We helpen je graag.

knop contact

knop sportaanbod

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.
Meer informatie Ok