workshops jeugd

Klimcentrum Neoliet biedt aan jeugdgroepen de gelegenheid om elkaar op een sportieve manier te ontmoeten. Feestjes, jeugdactiviteiten, scouting, verenigingen… Iedereen kan op zijn eigen manier aan de slag met klimmen of boulderen, maar wel met elkaar! Want of je nu komt klimmen of boulderen, plezier staat altijd voorop!

Kom je klimmen, dan word je tijdens het klimmen  begeleid door een deskundige instructeur. 

Kom je met je groep boulderen dan kun je na een korte uitleg over boulderen en veiligheid lekker zelf aan de slag. Boulderen daagt fysiek uit, maar dat wil niet zeggen dat je enorm gespierd hoeft te zijn! Integendeel....... iedereen kan boulderen op zijn eigen niveau. Je kunt elkaar aanmoedigen, uitdagen en helpen! 

En er is altijd ruimte om na het klimmen of boulderen lekker na te praten en iets te drinken in onze bar. En......opscheppen mag hoor!

Let wel! Tijdens het klimmen heeft jeugd tot 14 jaar begeleiding nodig van één volwassene per drie kinderen, middelbare scholieren van 14 jaar en ouder hebben per groep een begeleidende volwassene nodig als ze de eerste keer komen. Kom je boulderen dan is 1 volwassene per 6 kinderen voldoende!

Workshop klimmen

Zin om te klimmen en op een persoonlijke wijze kennis te maken met deze sport wanneer en met wie jij wilt? Voor persoonlijke begeleiding en aandacht is in deze privéles alle tijd. Je kiest je eigen routes en beleeft je eigen avontuur samen met anderen.

 

knop reserveren

wanneer naar eigen wens (niet mogelijk op zondagen)
wie 14+ en tot 18 jaar
duur 1 1/2 uur
aantal minimaal 6 personen
kosten  € 99,50 voor 6 deelnemers (extra deelnemer € 10,- p.p.)
inclusief entree, materiaal , les, glaasje fris naar keuze
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties huren van klimschoenen

klimster spierballen

Workshop boulderen

Lijkt het jou leuk om samen met je vriendengroep een workshop boulderen te volgen? Wil jij weten waarom de wanden bezaaid zijn met gekleurde grepen? En ben je nieuwsgierig of jij ook een boulder kunt "drukken"? Wie van jullie maakt de vetste moves? En wie kan er het langst aan zijn armen blijven hangen?  Leer in deze actieve workshop alles over deze leuke, krachtige en uitdagende manier van klimmen.

knop reserveren

wanneer naar eigen wens (niet mogelijk op zondagen)
wie 12 tot 16 jaar
duur 1,5 uur
aantal minimaal 6 personen
kosten  € 95,- voor 6 deelnemers (extra deelnemer € 8,- p.p.)
inclusief entree, materiaal , les, klimschoenen, glaasje fris naar keuze
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties informeer naar de verschillende opties die we aanbieden

boulderwand

Misschien vind je dit ook leuk?

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.