Extra wekelijkse training: Alex en Erik's sloopsessie

Vanaf vrijdag 10 mei start de nieuwe trainingsgroep van Alex en Erik. Iedere week van 20:00 uur tot 22:00 uur. Het is een níet vrijblijvende training, waarin afspraken worden gemaakt over een persoonlijk begeleid individueel trainingsschema. Het motto van deze training is: Slopen is beter dan repareren..

Er wordt een zo’n persoonlijk mogelijk trainingsschema geschreven, gebaseerd op eigen gestelde doelstellingen en beschikbare tijd. Deze trainingen worden periodiek geëvalueerd om de progressie van de persoonlijk gestelde doelstellingen waar te nemen en waar nodig bij te stellen.

De instelling is zo hard mogelijk te trainen binnen de beschikbare tijd om zo een hoger niveau te behalen.

Er is geen instapniveau. Een trainingsabonnement is verplicht en er kan ingeschreven worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar eventuele vragen ook heen kunnen worden gemaild.

Sloopz!


Kijk hier voor meer informatie over trainingen voor volwassenen
knop meer weten

knop trainingen
Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.
Meer informatie Ok