Neoliet Utrecht nieuws

Op dit moment is de bouw van Klimcentrum Neoliet Utrecht in volle gang en gaan we ook met sprongen vooruit. In dit filmpje zie je de voortgang en er zijn al aardig wat vierkante meters verse klimwanden te zien. Ook de website begint langzaam vorm te krijgen en veel informatie is al online te vinden.

Bij Neoliet Utrecht kun je straks boulderen en klimmen. Zowel indoor als outdoor. Dat laatste op een levensechte rotswand. We krijgen zelfs de beschikking over een zogenaamde speleobox... een grottenstelsel met allerlei obstakels (glijbanen, ballenbakken, klimnetten, abseil) die overwonnen moet worden. Natuurlijk komt er ook een horecagelegenheid en is straks buiten de mogelijkheid om lekker te relaxen en bijvoorbeeld te picknicken of te barbecueën.

Klimcentrum Neoliet Utrecht zal een uniek Nationaal klimcentrum gaan worden waar veel nationale wedstrijden zullen worden gehouden. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) organiseren wij dit jaar in Utrecht al het NK Sportklimmen (zaterdag 18 november) en het NJK Sportklimmen (zaterdag 2 december). We hebben ook de ambitie om op termijn internationale wedstrijden te gaan organiseren, want de wanden die we bouwen zijn daar zeer geschikt voor.

Neoliet Utrecht is de samenwerking aangegaan met verschillende partners…...
Zo zal na de herfstvakantie BSO WIJS de deuren gaan openen op ons terrein. De kinderen die naar deze buitenschoolse opvang komen, hebben hun eigen ruimte op ons buitenterrein en zullen dus vooral veel 'buitenactiviteiten' gaan doen. Alleen voor échte kleine bikkeltjes dus! Daarnaast zijn we bezig met fysiotherapie-service en yoga mogelijkheden.

Ook de Neoliet KlimklUP zal bij Neoliet Utrecht actief worden. Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van de trainingsroosters. De eerste mogelijkheid om alvast in te schrijven is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Op woensdagmiddag tussen 16.00 uur tot 17.30 uur start het allereerste KlimklUP kidsteam. We starten ná de herfstvakantie op woensdag 25 oktober. Vooralsnog is het dus alleen mogelijk om je op te geven voor deze eerste groep. We zullen snel ook andere groepen gaan inplannen en communiceren. Zodra er wat meer bekend is horen jullie het direct.

knop inschrijven

De allereerste Beginnerscursus Indoor Toprope staat ingepland voor woensdag 1 november om 20.00 uur. Het gaat dan om 4 lessen van 2 uur en dus 4 woensdagen op rij. Inschrijven kan al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Wat betreft de opening richten we ons op begin oktober. Er is echter op dit moment nog geen definitieve datum.

Zodra er meer nieuws is, is dat op onze website te lezen. Tot die tijd zijn wij ook online te volgen via facebook.

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.