dames klimmenAlle disciplines van de klimsport onder één dak, indoor én outdoor!

In Neoliet Utrecht kun je klimmen (toprope en lead) én boulderen. Dat kun je binnen én buiten doen! Er zijn wanden en routes voor beginners en voor topklimmers. Een trainingswand voor het speedklimmen wordt op dit moment ook gemaakt!

Kennismaken met de klimsport in al haar facetten kan met een voordelige groepskennismakingsles of met een privé introductieles. Er zijn beginners en gevorderdencursussen, maar als je liever gaat trainen om meer uit je zelf te halen óf om dat je dat gezelliger vindt kun je (bijna) dagelijks meedoen met onze trainingen. Zelfstandig sporten kun je binnen onze openingstijden doen wanneer en met wie het jou uitkomt.

De klimmende jeugd kan meedoen met de grootste klimclub van Nederland. We verwachten dat er dagelijks getraind gaat worden en jij kiest zelf uit bij welke trainingsgroep jij wilt meedoen en hoe vaak in de week je mee wilt doen. Liever een kinderfeestje of een workshop? Regelen we voor je!

Voor het onderwijs en voor groepen en bedrijven hebben we verschillende programma's voor een eenmalig avontuur of een sportief uitje.

Onze bar wordt groot én gezellig en kijkt uit over onze (nog aan te leggen) tuin, waar je natuurlijk ook lekker kunt nagenieten met een drankje.

We hopen je na deze zomer welkom te heten en zien je graag genieten in en van onze nieuwe vestiging.

Nice to know! We bouwen aan...
300 routes op 2600 m2 klimwand
120 boulders op 350 m2 boulderwand

 

 

 

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.