Unieke moderne plek voor de wedstrijdsport

Neoliet Utrecht wordt een uniek klimsportcentrum waar veel nationale wedstrijden zullen worden gehouden. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) wordt in 2017 al het NK Sportklimmen (18 november) en het NJK Sportklimmen (2 december) georganiseerd.

Het centrum gaat beschikken over professionele wedstrijdwanden, waarop natuurlijk hard getraind gaat worden door onze Nederlandse topklimmers en onze eigen jeugdselecties. Onze ambitie is dat deze wanden ook gebruikt gaan worden op internationaal vlak, zodat Nederland een plek verovert in het internationaal wedstrijdcircuit. Met de inrichting van de ruimte is hier rekening mee gehouden, van voldoende ruimte voor publiek tot jurykamer, van opwarmruimte voor de klimmers tot ruimte voor een cameraploeg.

Het centrum, dat alle aspecten van de klimsport zal gaan aanbieden, is in eigen beheer ontwikkeld onder leiding van 8-voudig Nederlands Kampioen Erik Jacobs.Er zijn geen overheidsgelden of subsidies besteed. Na 25 jaar keihard werken samen met de fantastische managers en teams van Neoliet, wordt een droom werkelijkheid!

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.