cursussen

(Beter) Leren klimmen? Dan bieden wij klimcursussen aan van beginners tot gevorderden niveau. Je leert de basisprincipes van het klimmen in een beginnerscursus indoor toprope, zodat je veilig en met plezier zelfstandig kunt sporten in de Nederlandse klimcentra. Daarna kun je leren voorklimmen in de voorklimcursus, dé opstap voor outdoor- en wedstrijdklimmen. De benodigde techniek en tactiek kun je leren in de cursus techniek en tactiek. Structureel aan de slag? Doe dan mee met de trainingen.

beginnerscursus klimmen

Vond je je eerste kennismaking met klimmen ook zo te gek en wil je meer? Of weet je meteen dat je van klimmen jouw sport wilt maken? Dan is onze beginnerscursus indoor toprope de volgende logische stap, dé cursus om zelfstandig te leren naklimmen.


wanneer kijk op de kalender
wie vanaf 16 jaar
duur 4 lessen van 2 uur - in 4 opeenvolgende weken gegeven, steeds op dezelfde dag/tijd - de laatste les is het examen
aantal wisselend per cursus
kosten € 95,00 per persoon
inclusief entree, materiaal, les, gebruik van ons cursus-materiaal: klimgordel, karabiners, zekerapparaten en klimschoenen, klimlicentie met ledenpasje, maand gratis klimmen incl deelname aan een trainingsgroep en korting bij de aanschaf van klimmateriaal in onze shop
nodig sportieve kleding

Maand gratis klimmen
Als je voor je examen geslaagd bent krijg je van ons een maand gratis onbeperkt klimmen in alle Nederlandse Neoliet klim- en bouldercentra. Je mag dan ook mee doen met onze wekelijkse klimtraining. De gratis maand is bedoeld om de vaardigheden die je geleerd hebt te herhalen. Deze cursus gaat altijd direct in na afronding van de cursus. Dit gratis maandabonnement is exclusief materiaal en schoenen. Dit materiaal kun je kopen of huren. We adviseren je graag.

Korting na de cursus in onze winkel
Na afronding van je cursus krijg je 15% korting op een starterspakket; klimgordel, safebiner, zekerapparaat, pofzak en pof. Op klimschoenen krijg je 10% korting. Deze aanbieding is geldig tot het eind van je gratis maandabonnement.

Cursus indoor voorklimmen

Heb je het naklimmen onder de knie? Neem het heft in eigen handen en leer voorklimmen!

 

 

wanneer kijk op de kalender
wie vanaf 16 jaar
duur 4 lessen van 2 uur - in 4 opeenvolgende weken gegeven op dezelfde dag/tijd - laatste les is het examen
aantal wisselend per cursus
kosten € 95,00 per persoon
Exclusief entree. We gaan er van uit dat je een abo of strippenkaart hebt. Anders dien je de entree telkens los te betalen.
inclusief voorklimmateriaal (touw en setjes), les en klimlicentie
nodig afgeronde beginnerscursus, sportieve kleding, basic klimmateriaal (evt. te huur aan de balie)

 Deze cursus is een goede voorbereiding voor de eerste stappen outdoor, want buiten in de rotsen hangen er geen touwen voor je klaar. 
 

Misschien vind je dit ook leuk?

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.