cadeaukaart

cadeaukaart neoliet

Snel en goedkoop aan de balie!

In alle Neoliet vestigingen kun je de Neoliet cadeaukaart kopen aan de balie. Je kunt daar een bedrag van minimaal 10,- euro op zetten. De cadeaukaart kun je besteden in alle Nederlandse Neoliet vestigingen voor entree, horeca en de winkel.

Opsturen doen we graag!

Opsturen doen we ook, bij betaling vooraf en met een minimale besteding van 25,- euro en verzendkosten van 2,25 euro. 

Vul het formulier in, zodat wij het voor je in orde kunnen maken. We leggen het even uit...

Je vult het formulier in door op onderstaande oranje knop te klikken en alle gegevens in te vullen. Voor het bedrag van de cadeaukaart en de verzendkosten van 2,25 euro krijg je een factuur. Dat kan een paar werkdagen duren, maar we proberen dezelfde dag nog te reageren. Het totaal bedrag maak je over onder vermelding van 'cadeaukaart' en je voor- en achternaam.

Zodra de betaling ontvangen is, zetten we het bedrag op je kaart en wordt deze naar jou of het gewenste adres verstuurd met onze folder.

We versturen alleen binnen Nederland.

 

cadeaukaart

 

 

Heb je vlugger antwoord nodig of vragen? Bel dan tijdens onze kantoortijden van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 14.30 uur. We helpen je graag persoonlijk verder.

Neoliet Tilburg
Jet, Monique & Joelle - T 040 248 26 34

Wanneer je op 'OK' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies en het gebruik van je gegevens en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Ok