jeugd & kids

Kinderen en klimmen… een heel logische en natuurlijke combinatie. Kinderen klimmen en klauteren al van jongs af aan overal op dus hoe gaaf is het om in een echte klimhal helemaal naar de top van een wand te klimmen of moeilijke boulder-puzzels op te lossen?

Hip!
Klimmen en boulderen zijn spectaculaire takken van de klimsport, die zich de laatste jaren sterk indoor ontwikkeld hebben bij jeugd en kinderen in Nederland. 

Voor ieder wat wils
Neoliet heeft een heel leuk en uitgebreid aanbod voor kinderen en jeugd. Elke week trainen, kinderfeestje of een workshop met vrienden? Het kan allemaal!

Kinderfeestjes bij Neoliet

Een spannend en avontuurlijk feestje? Bij Neoliet vier jij je spannendste feestje ooit! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig klimmen of boulderen! Van een echte instructeur leren jullie hoe dat moet.

En wil je je feestje nog ‘n beetje oppimpen, dan hebben we bv een speleobox (grottenstelsel), een abseil, speurtochten en een vette superswing........ kies zelf maar uit!

kinderfeestjes

Kinderfeestjes met klimmen/speleo/abseil/swing:
Utrecht 
Tilburg
Eindhoven Noord
Eindhoven Zuid
Heerlen

Workshops en meerkamp met boulderen:
Utrecht
Rotterdam
Tilburg

ballenbak speleo meisje

Workshops bij Neoliet

Op zoek naar een plek waar je met je vrienden, je sportvereniging of scouting sportief aan de slag kunt? Neoliet biedt klim- en bouldermogelijkheden voor allerlei verschillende jeugdgroepen.

Met elkaar de uitdaging aangaan op onze klimwanden of boulderwanden, samen kijken hoe hoog of moeilijk je kunt gaan.... aan uitdaging geen gebrek!

workshops

Workshops klimmen/speleo/abseil:
Utrecht
Tilburg
Eindhoven Noord
Eindhoven Zuid
Heerlen

Workshops boulderen:
Utrecht
Rotterdam
Tilburg

meisje klimmen

De klimklUP van Neoliet

Onze eigen Neoliet KlimklUP biedt wekelijkse trainingen, begeleidt talenten naar wedstrijden en organiseert allerlei leuke activiteiten in de klim- en boulderhal. Met als hoogtepunt het jaarlijkse outdoorweekend!  Er wordt op vaste avonden getraind met een vaste trainer.

 

klimklup

De KlimklUP is actief in:
Utrecht 
Rotterdam
Tilburg
Eindhoven Noord
Eindhoven Zuid
Heerlen

 

klimklup klimmer wedstrijd

Kies je locatie en check!

Sport!

mobiele klimwand

feestje of arrangement?

vrouw speleo

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.