Inloop spreekuur bij medisch specialist
Gratis voor Neoliet leden...2020 01 Fysio SMC TIL WS

Vanaf donderdag 6 februari 2020 is er weer een gratis inloopspreekuur fysiotherapie bij Neoliet Tilburg. Benjamin Langman, sportfysiotherapeut bij Sport Medisch Centrum Tilburg, beantwoordt dan al je vragen op medisch vlak. Het inloopspreekuur vindt plaats op donderdagen tussen 19:30 en 20:00 in de kantine van Neoliet en is toegankelijk voor alle leden van Neoliet Tilburg.

 

Waar gesport wordt, is kans op blessures. Blessures en klachten zijn vervelend, omdat ze het sporten belemmeren. Het is dan ook prettig wanneer je direct tips en adviezen kunt krijgen, zodat je zo snel mogelijk van je klacht of blessure af bent en weer lekker kan gaan klimmen.

Heb je klachten of blessures dan kun je tijdens het inloopspreekuur gratis binnenlopen voor screening van je klacht. Benjamin Langman is fysiotherapeut en gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures. Hij bekijkt je klacht en samen bespreken jullie hoe deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. Indien nodig kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling op het SMC Tilburg.

SMC Tilburg is een centrum waar iedereen terecht kan met klachten aan het bewegingsapparaat, voor zowel fysiotherapie als sportgeneeskunde. Het SMC Tilburg is gespecialiseerd in de behandeling van sporters van alle leeftijden en niveaus, maar ook de niet-sporters kunnen hier terecht om snel van hun klacht te herstellen.

  • Wanneer: iedere eerste donderdag van de maand tussen 19:30 en 20:00 (vakanties uitgesloten)
  • Waar: Kantine Neoliet Tilburg
  • Voor wie: alle Neoliet leden
  • Kosten: gratis

Link:

www.smc-tilburg.nl

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.