Heb je gemerkt dat het wat frisser is in onze hallen? Maar dat de douches nog lekker warm zijn? Weet je dat de lonen van ons personeel flink zijn gestegen? Net als de inflatie? Zijn jouw boodschappen ook zo duur? We proberen onze kosten zoveel mogelijk te beperken, maar de tarieven moeten helaas wel omhoog. We proberen voor jullie allemaal de pijn wat te verzachten. We blijven onder de gemiddelde prijsstijging die in Nederland door de toegenomen inflatie voelbaar is. We hebben ook antwoord op de vraag van veel leden of jouw klimabo geldig gaat zijn in onze nieuwe bouldergyms en of je ook in die vette grote gyms in Duitsland terecht kan. Hier vind je onze tarieven.

Zin in meer afwisseling?

Bolder Rotterdam wordt Boulder Rotterdam, dat wist je misschien al? We openen de komende jaren nog een aantal nieuwe bouldergyms onder de naam Boulder. De eerste zal openen in Tilburg, eind maart of begin april. Deze gyms hebben een eigen brand, herkenbaar aan het logo.

Je kunt je lokale abo upgraden om in deze gyms onbeperkt te boulderen tot een Boulder trainingsabo NL. De upgrade kan ook voor de Boulder halfjaarabo’s NL gedaan worden. Heb je al een trainingsabo geldig in heel Nederland? Dan heb je deze upgrade meteen op je abo!

Wijzig je abo hier als je zin hebt in meer boulders.