Heb je gemerkt dat het wat frisser is in onze hallen? Maar dat de douches nog lekker warm zijn? Weet je dat de lonen van ons personeel flink zijn gestegen? Net als de inflatie? Zijn jouw boodschappen ook zo duur?

We proberen onze kosten zoveel mogelijk te beperken, maar de tarieven moeten helaas wel omhoog. We proberen voor jullie allemaal de pijn wat te verzachten. We blijven onder de gemiddelde prijsstijging die in Nederland door de toegenomen inflatie voelbaar is. We hebben ook antwoord op de vraag van veel leden of jouw klimabo geldig gaat zijn in onze nieuwe bouldergyms en of je ook in die vette grote gyms in Duitsland terecht kan. Hier vind je onze nieuwe tarieven.

Meer sport voor jeugd

Om onze jeugd uit te nodigen om nog meer van de klimsport te genieten krijgen alle jeugd lidmaatschappen vanaf nu het komend jaar onbeperkt entree erbij naast de training, lekker veel klimmen dus! We hanteren wel een jeugdbeleid. Lees hier meer over ons jeugdbeleid.

Kan je kind een keertje niet naar de KlimklUP training komen? Inhalen van trainingen is niet mogelijk, maar lekker klimmen wel.

Versnelde beginnerscursus met 50% korting

Tip! Als je kind nog niet zelfstandig mag klimmen is het handig als jij kunt zekeren. Je krijgt als ouder van een KlimklUP lid maar liefst 50% korting op de beginnerscursus zodat je lekker veel samen kunt klimmen. En by the way… je betaalt als zekeraar geen entree!

In de krokusvakantie hebben we een versnelde indoor toprope cursus gepland, zodat je binnen een week je licentie kunt halen. Meld je aan door een mail te sturen naar Neoliet Utrecht.

Trainingsabo? Jij kiest!

Om je meer keuzevrijheid te geven en de tariefverhoging voor jou te beperken, bieden we vanaf 1 februari ook een lokaal trainingsabo aan. Je huidige trainingsabo (nu geldig in 5 Neoliet vestigingen) wordt omgezet naar dit abo per 1 maart, de prijsverhoging is dan aanzienlijk minder fors. Je kunt dan wel alleen nog in Neoliet Utrecht trainen en klimmen.

Zin in meer afwisseling? Neem dan een upgrade voor € 10,- per maand! We bieden je dit jaar 20.000 m2 boulder- en klimwand, 1300 routes en 1250 boulders in 14 vestigingen, maar dat wordt meer. We openen de komende jaren een aantal nieuwe bouldergyms onder de naam Boulder voor nog meer klimplezier.

De eerste zal openen in Tilburg, eind maart of begin april. Deze gyms hebben een eigen brand, herkenbaar aan het logo. Neoliet en Boulder gaan samenwerken in de upgrade, Neoliet Duitsland en de BoulderBar doen ook mee. Gezellig! Wil jij je lokale abo upgraden om in deze 14 gyms (en die komen gaan) onbeperkt te klimmen en boulderen, naast je training bij je eigen club? Wijzig dan je abo hier.