Ook belangrijk om te weten

Kleding & Materiaal
Wij adviseren om sportkleding aan te trekken. In de winter is een lange broek en lange mouwen prettig omdat het fris kan zijn in de hal. Een makkelijk aan en uit te trekken trui of vestje is altijd handig tijdens het boulderen. Indien je geen klimschoenen wilt lenen/huren is het verplicht op sportschoenen met een stevige en schone (!) zool te boulderen. Sieraden moeten tijdens de activiteit af.

Wijzigen / annuleren van de activiteit
Wijzigingen van enkele deelnemers kan tot twee werkdagen voor de boeking. Annuleren van een deel of het gehele arrangement kan zonder kosten tot zevendagen van te voren, anders zijn wij genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen.

Betalen
De activiteit kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.

Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.