Aanvullende informatie bij je workshop (Covid aanbod)

Workshop Boulderen (1,5 uur voor 8-16 jaar)
De kinderen gaan lekker veel boulderen! Onze instructeur zal deze workshop anderhalf uur begeleiden. De kinderen leren van onze instructeur hoe ze veilig kunnen boulderen en afspringen. Natuurlijk maakt hij of zij er een feestje van en leren de kinderen de inside trics en kicks. 

Bij het boulderen moeten jullie zelf zorgen voor één volwassen begeleider. De begeleider wordt betrokken bij de les en is in het pand aanwezig. De begeleider helpt bijvoorbeeld mee als de kinderen de gedragsregels niet hanteren. Over de matten rennen en schreeuwen is bijvoorbeeld niet toegestaan en dat is soms best lastig als de kinderen enthousiast zijn. Hulp van een bekende volwassen begeleider is dan noodzakelijk. 

Als afsluiting krijgen alle kinderen ranja met een snoepje. Inclusief deze afsluiting moeten jullie op 2 uur rekenen. 

Kosten: € 95,- per 6 kinderen. Elk extra kind is € 9,00. 

I.v.m. de covid maatregelen mag een workshop voor de jeugd, inclusief begeleiders, uit maximaal 9 personen bestaan. ook zitten er momenteel geen extra's bij het kinderfeestje.


Overige informatie

Wanneer is een kinderfeestje mogelijk?
Woensdagen en vrijdagen om 13:00 uur.

Kleding/ materiaal
- gemakkelijke (sport)kleding
- schone sportschoenen of klimschoenen (een zwarte zool is geen probleem)
- lang haar verplicht in een staart of opgestoken (zodat je haar niet klem komt te zitten in zekermateriaal)
- ringen af
- geen losse dingen als spulletjes in zakken of losse schoenen

Wijzigen/annuleren van de workshop
Het kosteloos wijzigen of annuleren van workshops kan tot 7 dagen voor de boeking. Het aanpassen van het aantal kinderen kan tot een dag van tevoren. Komen jullie niet opdagen zonder een annulering? Dan zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen.


Betalen
De activiteit kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.


Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.