sportoriëntatie

Niets is leuker dan samen met klasgenootjes boulderen. Elkaar helpen, elkaar aanmoedigen en stiekem toch wel heel erg graag het allerlangste aan je armen blijven hangen aan die gekleurde grepen in de boulderwanden. Boulderen met scholieren is leuk. Het daagt uit, is actief, leerzaam en sociaal. Hierdoor is boulderen een hele goede aanvulling op het sportaanbod binnen het onderwijs.

Scholen kunnen eenmalig kennismaken met  boulderen, maar we bieden ook cursussen of lesblokken aan. Ook voor sportdagen of klasse-uitjes is boulderen een leuke en laagdrempelige activiteit. Informeer naar de mogelijkheden. We werken graag op maat!

Sportorientatie voor het onderwijs

Speciaal voor scholen in het lager, voortgezet en (middelbaar) beroepsonderwijs biedt Bolder kennismakingslessen aan in het kader van sportoriëntatie en samenwerkingsactiviteiten. Afhankelijk van de tijd en de behoefte wordt er invulling gegeven aan deze kennismakingslessen waarbij het hebben van plezier in boulderen en samenwerken natuurlijk niet uit het oog wordt verloren. Maatwerk staat voorop!

knop reserveren

wanneer neem contact op met de bedrijfsleider >
wie vanaf 8 jaar
duur 1 uur
aantal in overleg
kosten afhankelijk aantal en duur 
inclusief entree en instructie
nodig sportieve kleding & schone sportschoenen
opties 

boulderaar hoofd achterover

Lesblokken voor het onderwijs

Aanvullend op deze kennismaking bieden wij ook lesblokken boulderen en trainingen aan. Hier is meer ruimte voor sport-inhoudelijke aspecten zoals techniek en tactiek. Afhankelijk van de leeftijden werken we met verschillende spelvormen.

 

knop reserveren

wanneer neem contact op met de bedrijfsleider >
wie Lager, middelbaar en voorgezet onderwijs
duur meerdere lessen van 1 uur
aantal in overleg
kosten afhankelijk aantal en duur
inclusief entree en les
nodig sportieve kleding & schone sportschoenen
opties naar wens in te richten

Kring van boulderaars

Cursus bolder basis voor het onderwijs

In deze cursus leren de leerlingen de basisbeginselen van zelfstandig  boulderen. Met aandacht voor efficiënt bewegen en samenwerken. Er zijn doorstroommogelijkheden naar onze BolderklUP voor enthousiaste jeugd.

 

knop reserveren

wanneer neem contact op met de bedrijfsleider >
wie vanaf 12 jaar ???
duur 8 lesuren op afspraak in te delen
aantal in overleg
kosten afhankelijk van aantal leerlingen
inclusief entree,  les, huur klimschoentjes
nodig sportieve kleding 
opties

hand op greep

Wanneer je op 'OK' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies en het gebruik van je gegevens en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Ok