sportdag

Met elkaar boulderen is leuk, sociaal en uitdagend. Deze stoere sport kan door elke leerling worden beoefend, ongeacht hoe sterk, groot of klein iemand is. 

De kleurrijke, veilige en ruime omgeving van Bolder Neoliet biedt een uitstekende plek voor sportdagactiviteiten. Boulderen is laagdrempelig.
Wij denken dat boulderen een hele goede aanvulling is op het sportaanbod tijdens een sportdag en maken heel graag samen met school een passend programma!

Workshop boulderen jeugd

Lijkt het jou leuk om samen met je vriendengroep een workshop boulderen te volgen? Wil jij weten waarom de wanden bezaaid zijn met al die verschillende kleuren grepen? En ben je nieuwsgierig of jij ook een boulder kunt "drukken"?  Wie van jullie maakt de vetste moves? En wie blijft het langst aan z'n armen hangen? Beleef het in deze leuke workshop. Leef je lekker uit en beleef je eigen avontuur samen met je vrienden!

knop reserveren

wanneer woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 - 18.00 uur
wie 12 tot 16 jaar
duur 1,5 uur 
aantal minimaal 6 personen
kosten € 95,00 en elke extra deelnemer € 8,00 p.p.
inclusief entree, instructie en klimschoenen, glaasje fris naar keuze
nodig sportieve kleding, een volwassen begeleider 
opties

boulderaar hoofd achterover

Workshop boulderen kinderen

Wil je jouw kinderfeestje vieren bij Bolder? Alle in- en outs leren van een echte boulderaar? Alles vragen wat je wilt weten? Waarom zijn al die greepjes gekleurd? En hoe pak je die dingen eigenlijk vast? Je kiest je eigen boulders en beleeft samen met je vriendjes deze stoere sport tijdens de workshop. Wie van jullie maakt de vetste moves? En wie van jullie blijft het langste hangen aan z'n armen? 

 

knop reserveren

wanneer woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 - 18.00 uur
wie 8 tot 12 jaar
duur 1,5 uur
aantal minimaal 6 personen
kosten € 95,00 en elke extra deelnemer € 8,00 p.p.
inclusief entree, instructie en 2 kannen ranja en klimschoentjes 
nodig sportieve kleding (en voor de zekerheid schone indoor sportschoenen) en volwassen begeleiding
opties 

kinderfeestje