workshops jeugd & kinderen

Bolder is een leuke plek voor jeugdgroepen om met elkaar sportief bezig te zijn.  Kinderfeestjes, jeugdactiviteiten, scouting, verenigingen…iedereen kan op zijn eigen manier aan de slag, maar wel met elkaar! Jullie krijgen eerst een korte uitleg over boulderen en veiligheid en daarna gaan jullie aan de slag. Boulderen daagt  fysiek uit, maar dat wil zeker niet zeggen dat je heel gespierd hoeft te zijn! Integendeel....iedereen kan boulderen op zijn eigen niveau. Je kunt elkaar aanmoedigen, uitdagen en helpen! En plezier maken vinden we ook heel erg belangrijk!

Na het boulderen is het heerlijk om met elkaar nog even in onze bar na te praten en iets te drinken. En.....opscheppen mag hoor!!

 

 

 

 

Workshop boulderen jeugd

Lijkt het jou leuk om samen met je vriendengroep een workshop boulderen te volgen? Wil jij weten waarom de wanden bezaaid zijn met al die verschillende kleuren grepen? En ben je nieuwsgierig of jij ook een boulder kunt "drukken"?  Wie van jullie maakt de vetste moves? En wie blijft het langst aan z'n armen hangen? Beleef het in deze leuke workshop. Leef je lekker uit en beleef je eigen avontuur samen met je vrienden!

knop reserveren

wanneer woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 - 18.00 uur
wie 12 tot 16 jaar
duur 1,5 uur 
aantal minimaal 6 personen
kosten € 95,00 en elke extra deelnemer € 9,00 p.p.
inclusief entree, instructie en klimschoenen, glaasje ranja
nodig sportieve kleding, een volwassen begeleider 
opties

boulderaar hoofd achterover

Workshop boulderen kinderen

Wil je jouw kinderfeestje vieren bij Bolder? Alle in- en outs leren van een echte boulderaar? Alles vragen wat je wilt weten? Waarom zijn al die greepjes gekleurd? En hoe pak je die dingen eigenlijk vast? Je kiest je eigen boulders en beleeft samen met je vriendjes deze stoere sport tijdens de workshop. Wie van jullie maakt de vetste moves? En wie van jullie blijft het langste hangen aan z'n armen? 

 

knop reserveren

wanneer woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 - 18.00 uur
wie 8 tot 12 jaar
duur 1,5 uur
aantal minimaal 6 personen
kosten € 95,00 en elke extra deelnemer € 9,00 p.p.
inclusief entree, instructie en 2 kannen ranja en klimschoentjes 
nodig sportieve kleding (en voor de zekerheid schone indoor sportschoenen) en volwassen begeleiding
opties 

kinderfeestje

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.