klimklup

Kids en jeugd vinden wij zo leuk en belangrijk dat wij in al onze vestigingen onze eigen KlimklUP hebben opgericht. In Bolder heet dit de BolderklUP en die is voor kinderen van 8 t/m 18 jaar.  Als lid van de BolderklUP train je een of twee keer per week met een vaste trainer. In zo'n vaste groep train je als team en werk je hard om beter te kunnen boulderen. Maar we vinden het ook belangrijk dat de sfeer goed is en je gewoon heel erg graag komt boulderen. Neoliet heeft ook een fanatiek wedstrijdteam dat overal in Nederland de boel onveilig maakt! Wie weet ga jij daar ook nog 'n keer aan deelnemen.....

De jongere leden van onze BolderklUP hebben een eigen BolderPasPoort. Dit BolderPasPoort gaat elke week mee naar de training en de eigen trainer houdt hierin alle vorderingen bij. Leden van de BolderklUP hebben ook allerlei voordelen, zoals bijv. meedoen met leuke activiteiten, outdoor klimmen en deelnemen aan wedstrijden.

Voor alle informatie omtrent lid worden van de KlimklUP en om je aan te melden voor een proefles, verwijzen wij je naar www.klimklup.nl.

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.