Aanvullende informatie bij workshops

Workshop Boulderen (1,5 uur voor 8-16 jaar)

De kinderen gaan lekker veel boulderen! Onze instructeur zal deze workshop anderhalf uur begeleiden. De kinderen leren van onze instructeur hoe ze veilig kunnen boulderen en afspringen. Natuurlijk maakt hij of zij er een feestje van en leren de kinderen de inside trics en kicks. 

Bij het klimmen moeten jullie zelf zorgen voor één volwassen begeleider. De begeleider wordt betrokken bij de les en is in het pand aanwezig. De begeleider helpt bijvoorbeeld mee als de kinderen de gedragsregels niet hanteren. Over de matten rennen en schreeuwen is bijvoorbeeld niet toegestaan en dat is soms best lastig als de kinderen enthousiast zijn. Hulp van een bekende volwassen begeleider is dan noodzakelijk. 

Als afsluiting krijgen alle kinderen ranja met een snoepje. Inclusief deze afsluiting moeten jullie op 2 uur rekenen. 

Kosten: € 95,- per 6 kinderen. Elk extra kind is € 9,00. 

 

Extra opties die je kunt boeken bij de workshops

  • Aanvang met verjaardagstaart met ranja* € 3,00 p.p. extra
  • Frietjes met ranja en een snack* € 5,00 p.p. extra
  • Aapje verrassing € 5,00 p.p. ...... dus ook een verrassing voor de overige kinderen!
    * Indien dit supplement aan het kinderfeestje wordt toegevoegd komt er een half uur extra tijd bovenop de tijd van het workshop.

 

Overige informatie

Wanneer is een kinderfeestje mogelijk?
Woensdagen en vrijdagen tussen 13:00 uur en 18:00 uur, wel even in overleg.

Kleding/ materiaal
- gemakkelijke (sport)kleding
- schone sportschoenen of klimschoenen (een zwarte zool is geen probleem)
- lang haar verplicht in een staart of opgestoken (zodat je haar niet klem komt te zitten in zekermateriaal)
- ringen af
- geen losse dingen als spulletjes in zakken of losse schoenen

Wijzigen/annuleren van de workshop
Het kosteloos wijzigen of annuleren van workshops kan tot 7 dagen voor de boeking. Het aanpassen van het aantal kinderen kan tot een dag van tevoren. Worden het meer dan 12 kinderen? Dan horen we dat graag 7 dagen van tevoren. We moeten dan namelijk een extra instructeur inzetten. Komen jullie niet opdagen zonder een annulering? Dan zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen.


Betalen
De activiteit kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.


Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.

 

 

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.