horeca & winkel

Eerst een heerlijk kopje koffie voor je gaat klimmen? Trek in een  koud biertje na je klimsessie?  Enorme trek als je moe en voldaan bent? In onze bar staan we voor je klaar! Echte koffie, een wijntje, gezonde drankjes en lekkere (speciaal)biertjes, we hebben het allemaal! We hebben contact met plaatselijke brouwerijen waardoor ons bieraanbod met de seizoenen meegaat. Zo komt er bijvoorbeeld Gulpener Bier uit onze tap. En onze koffie is fairtrade. 

In onze bescheiden keuken maken we voedzaam eten klaar, voldoende om de ergste honger te stillen. Onze bar is de plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar bij te praten, ook zonder dat je komt klimmen! Iedereen is welkom om even binnen te lopen en een kopje koffie te komen drinken. 

Al onze vestigingen beschikken ook over een shop, waar je alle materialen kunt kopen die je nodig hebt voor zowel in- als outdoor klimmen. Schoenen, klimgordels, zekermateriaal, touwen, magnesium en pofzakjes... Dit is slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment. We werken met bekende merken zoals Black Diamond, Tenaya en Petzl.

Wat betreft klimschoentjes hebben we zowel instapmodellen voor de beginnende klimmers of de kleine beurs alsook de toppers onder de klimschoenen. Onze medewerkers nemen de tijd om je te adviseren en te helpen. 

 

Wanneer je op 'OK' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies en het gebruik van je gegevens en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Ok