volwassenen met jeugd

Op zoek naar een opvallende, aansprekende en eigentijdse accommodatie voor een activiteit? Familiedag of gezinsuitje? Scouting of verenigingsuitje? Bij ons is iedereen welkom! Bolder Neoliet biedt een bijzondere en kleurrijke gelegenheid om elkaar op een sportieve en ontspannen manier te ontmoeten op een bijzondere plek.

Boulderen is leuk, actief en uitdagend. En echt iedereen kan het! Ervaar dit tijdens jullie bezoek aan onze boulderhal. Na een korte instructie direct lekker met elkaar aan de slag!  

Ben je niet zo’n thrill-seeker? Geen probleem! Bolder beschikt over een gezellige bar waar je onder het genot van een drankje de prestaties van je groepsgenoten kunt volgen.

arrangement op maat

Laat je uitdagen door de grote diversiteit van onze boulderwanden. We bieden boulders aan voor alle niveau's: van hele gemakkelijke fun-boulders tot puzzeltjes voor de krachtpatsers. Iedereen is welkom en je hoeft echt niet groot, sterk en gespierd te zijn! Na het boulderen kan er moe en voldaan lekker een afzakkertje worden genomen in onze gezellige bar met zicht op de boulderwanden.

knop reserveren afspraak

wanneer naar eigen wens
wie 18+
duur naar eigen wens
aantal minimaal 6 personen
kosten afhankelijk wensen
inclusief entree en introductie.
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties klimschoenen

hand op greep

BoulderClinic

Zin om te boulderen en op een persoonlijke wijze kennis te maken met deze sport? Wanneer en met wie jij wilt? Voor persoonlijke begeleiding en aandacht is in deze privéles BolderStart alle tijd. 

knop reserveren

wanneer naar eigen wens
wie 12+ 
duur  1 uur
aantal naar eigen wens
kosten € 18,50 per persoon
inclusief schoenen, 1 uur les 
nodig sportieve kleding
optie 

boulderen groep

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.