volwassenen

Op zoek naar een opvallende, aansprekende en hippe accommodatie voor een activiteit? Bij ons is iedereen welkom! Klimcentrum Neoliet biedt een bijzondere en kleurrijke gelegenheid om elkaar op een sportieve en ontspannen manier te ontmoeten buiten de normale setting.

Klimmen is leuk, actief en uitdagend. En echt iedereen kan 't! Ervaar dit tijdens jullie bezoek aan ons klimcentrum onder leiding van onze vakkundige kliminstructeurs. Klimmen is onze core-business, maar door de jaren heen is onze expertise zo gegroeid dat we inmiddels ook uitgebreide arrangementen aan kunnen bieden.

Ben je niet zo’n thrill-seeker? Geen probleem! Al onze klimcentra beschikken over een gezellige bar waar je onder het genot van een drankje de prestaties van je groepsgenoten kunt volgen.

arrangement op maat

Laat je uitdagen door de grote diversiteit van onze boulderwanden. We bieden boulders aan voor alle niveau's: van hele gemakkelijke fun-boulders tot puzzeltjes voor de krachtpatsers. Iedereen is welkom en je hoeft echt niet groot, sterk en gespierd te zijn! Na het boulderen kan er moe en voldaan lekker een afzakkertje worden genomen in onze gezellige bar met zicht op de boulderwanden.

knop reserveren afspraak

wanneer naar eigen wens
wie 18+
duur naar eigen wens
aantal minimaal 6 personen
kosten afhankelijk wensen
inclusief entree en introductie.
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties klimschoenen en vraag naar de mogelijkheden voor catering, lunch of diner

hand op greep

BoulderClinic

Zin om te boulderen en op een persoonlijke wijze kennis te maken met deze sport? Wanneer en met wie jij wilt? Voor persoonlijke begeleiding en aandacht is in deze privéles BolderStart alle tijd. 

knop reserveren

wanneer naar eigen wens
wie 16+ 
duur  1 uur
aantal naar eigen wens
kosten € 18,50 per persoon
inclusief schoenen, 1 uur les 
nodig sportieve kleding
optie 

boulderaar boulderbar