volwassenen

Op zoek naar een opvallende, aansprekende en hippe accommodatie voor een activiteit? Bij ons is iedereen welkom! Klimcentrum Neoliet biedt een bijzondere en kleurrijke gelegenheid om elkaar op een sportieve en ontspannen manier te ontmoeten buiten de normale setting.

Klimmen is leuk, actief en uitdagend. En echt iedereen kan 't! Ervaar dit tijdens jullie bezoek aan ons klimcentrum onder leiding van onze vakkundige kliminstructeurs. Klimmen is onze core-business, maar door de jaren heen is onze expertise zo gegroeid dat we inmiddels ook uitgebreide arrangementen aan kunnen bieden.

Ben je niet zo’n thrill-seeker? Geen probleem! Al onze klimcentra beschikken over een gezellige bar waar je onder het genot van een drankje de prestaties van je groepsgenoten kunt volgen.

arrangement op maat

Laat je uitdagen door de grote diversiteit van onze boulderwanden. We bieden boulders aan voor alle niveau's: van hele gemakkelijke fun-boulders tot puzzeltjes voor de krachtpatsers. Iedereen is welkom en je hoeft echt niet groot, sterk en gespierd te zijn! Na het boulderen kan er moe en voldaan lekker een afzakkertje worden genomen in onze gezellige bar met zicht op de boulderwanden.

 

wanneer naar eigen wens
wie vanaf 18 jaar
duur naar eigen wens
aantal minimaal 6 personen
kosten afhankelijk van de wensen
inclusief entree en introductie.
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties huur klimschoenen

hand op greep

BoulderClinic

Zin om te boulderen en op een persoonlijke wijze kennis te maken met deze sport? Wanneer en met wie jij wilt? Voor persoonlijke begeleiding en aandacht is in deze privéles BolderStart alle tijd. 

Een leuk extraatje
Als je je op de dag van je instructie inschrijft voor de beginnerscursus boulderen (BolderBasis cursus), krijg je 50% korting op deze cursus!

wanneer op afspraak / datum en tijd in overleg
wie voor volwassenen en jeugd vanaf 12 jaar
- Kids tot 12 jaar kunnen extra bijgeboekt worden.
- Vanaf 12 jaar zelfstandig meedoen, met toestemming van ouder.
duur 1 uur
aantal naar eigen wens
kosten € 18,50 p.p. voor 1 uur
inclusief schoenen, 1 uur les 
nodig sportieve kleding 
optie na de instructie mag je zelfstandig verder boulderen

Het is niet verplicht om een introductieles te volgen op zelfstandig te boulderen.

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.