Inmiddels duurt het naar onze smaak natuurlijk veel te lang dat we gesloten zijn. In samenwerking met de NKBV en andere sportondernemers proberen we positieve aandacht voor de klimsport te krijgen en te laten zien hoe het veilig kan. Met als doel zichtbaar te blijven en zo vlug mogelijk verantwoord indoor open te mogen...

We zijn natuurlijk nog steeds hard voor je aan het werk én we zijn ook nog steeds aan het bouwen! En dat willen we digitaal met jullie delen!

T/M 26 jaar
De jonge goden onder jullie t/m 26 jaar mogen weer sporten! We zijn heel hard bezig om een sportaanbod voor je neer te zetten. Volgende week is de eerste buitentraining op donderdag voor onze actieve abohouders t/m 26 jaar! We verzamelen 5 min van te voren bij de trap van Bolder. De training duurt ongeveer 1 uur (volwassenen) of 1,5 uur (kids en jeugd). Mocht er veel animo zijn, dan breiden we het aanbod natuurlijk uit. We doen ons uiterste best om jouw goddelijke lijf weer fit te krijgen. Wel even van te voren inschrijven. 


Digitaal
Voor de klimmers die wel jong van geest zijn, maar net wat ouder dan 26 jaar, blijven we online activiteiten aanbieden: online trainingen en touwtechnieken.