Home » Ook belangrijk om te weten

Ook belangrijk om te weten

Praktisch

Niet vergeten voor deelnemers én begeleiders:
• Gemakkelijke (sport)kleding (geen jurk, hakken etc.)
• Schone indoorsportschoenen of klimschoenen
• Lang haar in een staart of opgestoken
• Geen sieraden dragen en/of losse materialen (bijv. geen mobiel in je broekzak)
• Jeugd (toprope klimmen) jonger dan 14 jaar heeft een volwassen begeleider nodig (1 begeleider per 3 kids)
• Jeugd (boulderen) jonger dan 12 jaar heeft een volwassen begeleider nodig

NB De activiteit is incl. klimmateriaal (klimgordel, een karabiner en een zeker-apparaat). Klimschoenen kun je eventueel huren, deze zijn niet verplicht. Een cursus is altijd inclusief klimschoenen. Voor boulderen heb je geen klimgordel, karabiner en zeker-apparaat nodig.

NB Er zijn lockers aanwezig. We adviseren je om geen waardevolle spullen mee te nemen of anders niet in auto of kleedkamer te laten liggen!

Betalen

Van te voren betalen gebeurt op de volgende manieren:
• De betaling geschiedt online op het moment van boeking. De volledige kosten dienen in één keer via iDEAL te worden voldaan. Als je gebruik maakt van extra diensten dan wordt dit ter plekke afgerekend middels een PINbetaling. Pas wanneer de online betaling gedaan is, is de reservering definitief.
• Maak je gebruik van een voucher? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. (Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.)
• Wil je gebruik maken van een Neoliet Cadeaukaart? Neem dan contact op met onze klantenservice.
NB Je krijgt altijd een bevestigingsmail, maar check je spam even of bel ons als je hem niet hebt ontvangen. We sturen graag een nieuwe.
Heb je niet vooraf betaald?
• Dan kun je ter plekke afrekenen aan de balie middels een PINbetaling.

Wijzigen/annuleren

Andere datum kan wel, maar liever niet!
Heb je een cursus, introductieles of feestje geboekt, maar kun je toch niet komen? In dat geval heb je de mogelijkheid de boeking te verplaatsen. Graag kijken we samen naar een alternatieve datum. Verplaatsen binnen 3 weken voor aanvang is vaak niet meer mogelijk, de plekjes zijn meestal al vol en de instructeurs voor je ingeboekt, maar we doen ons best. Voor verplaatsen binnen dit termijn brengen we dan ook kosten in rekening.
Mis je een les van een cursus? Dan kijken we of we een plekje kunnen maken in een andere cursus. Ook daar zijn kosten aan verbonden.
Meer personen? Gezellig!
Kom je met een paar mensen meer? Dan horen we dat graag 7 dagen van te voren! Vaak is er nog wel plek. We kunnen dan eventueel, mocht de groep te groot worden, nog een extra instructeur inplannen.
Annuleren van een deel of de gehele boeking?
Wil of kun je echt niet meer? Kosteloos annuleren kan tot 21 dagen voor de boeking. Binnen 7-21 dagen voor de boeking betaal je 50% van de kosten en binnen 7 dagen van te voren is er geen restitutie mogelijk. Annuleren kan uitsluitend via een reply op de bevestigingsmail van de boeking.

NB Houd je er rekening mee dat er voor sommige boekingen een minimaal aantal geldt en dat dit altijd betaald moet worden, ook als je met minder deelnemers komt?

Veiligheid

Klimmen is een risicosport. Met het boeken van een activiteit ga je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de safety pagina > te vinden.
Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid aan hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en moeten zich bewust zijn van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.

Kennismaken bij Neoliet

Belangrijke informatie bij je geboekte kennismakingsles of introductieles.

Cursussen bij Neoliet

Belangrijke informatie bij je geboekte cursus.

Workshops volwassenen bij Neoliet

Belangrijke informatie bij je geboekte workshop