Op vrijdag 27 oktober is het zover: Neoliet Utrecht viert haar zesjarig bestaan met een knaller van een feest, genaamd NEONOX6. Dit belooft een avond vol plezier en neonlichten te worden. Lees hier alles wat je moet weten over dit toffe evenement.

Klaar om te shinen?

NEONOX is een samensmelting van ‘Neo’ van Neoliet en ‘Neon’ vanwege de spectaculaire neon-ervaringen die je te wachten staan, en ‘Nox’, het Latijnse woord voor nacht. Het resultaat? Een gloednieuwe nacht die je niet snel zult vergeten. Dit is wat je kunt verwachten tijdens dit zesjarige verjaardagsfeest bij Neoliet Utrecht.

Het feest is verdeeld in twee tijdvakken: van 18.00 tot 20.00 uur voor de jongere klimmers en van 20.00 tot 02.00 uur voor de volwassenen.

De ingrediënten van NEONOX6

Om NEONOX6 tot een onvergetelijk evenement te maken, heeft Neoliet Utrecht een indrukwekkende lijst van activiteiten en entertainment samengesteld:

#1 DJ’s

Dans de nacht weg op de beats van DJ Wolf en DJ Rensix! Zij laten de klimhal schudden met hun muziekselecties!

#2 Happy Hour

Profiteer van speciale aanbiedingen tijdens het Happy Hour van 22.00 tot 23.00 uur om je feeststemming naar een hoger niveau te tillen.

#3 Best verkleed Prijzen

Haal je meest opvallende en kleurrijke lampjes-outfit uit de kast en maak kans op de prijs voor de mooiste outfit. Laat je creativiteit de vrije loop, want dit is jouw moment om te schitteren!

#4 Klimmen in het donker

Waag je in het duister en ervaar klimmen op een geheel nieuwe manier. Durf jij de uitdaging aan?

#5 Lichtshow

Laat je betoveren door de indrukwekkende lichtshow met disco-effecten, hoofdlampjes en lasers die de klimhal transformeren tot een Neon Paradijs.

Vier het zesjarig bestaan met Neoliet Utrecht

Het zesjarig bestaan van Neoliet Utrecht is een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. NEONOX6 belooft een nacht vol muziek, neonlichten en verrassingen te worden. Zorg dus dat je erbij bent en vier met ons mee op vrijdag 27 oktober. En vergeet niet je meest stralende outfit uit de kast te trekken, want bij NEONOX6 draait alles om schitteren in het donker. We zien je daar!