Neoliet beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van touwtechnieken en we willen graag onze kennis met jou delen. De klimsport kan zo uitgebreid worden als jij wilt. Ben je helemaal enthousiast over klimmen en wil je meer leren? Doe dan mee met onze workshops Touwtechnieken. Hier duiken we dieper in op de touwtechnieken die nodig zijn voor buitenklimmen.

Vanaf 4 juni elke maand een andere touwtechnieken-workshop

We trappen af met het onderwerp “Terugtrekken uit een route op een enkele haak”. Deze workshop vind plaats op dinsdag 4 juni 2024, van 18:30 tot 20:00 uur. Benieuwd wat je allemaal geleerd krijgt tijdens deze workshop? Neem dan alvast een kijkje op ons Youtube kanaal Neoliet Nederland.

Welke touwtechnieken workshops kun je nog meer verwachten?

We hebben nog meer voor jullie in petto als het gaat over touwtechnieken! Denk maar aan onderwerpen zoals takels bouwen, abseilen, stijgen en dalen, afbinden met een zekeringsapparaat en hoe je en bewusteloze voorklimmer veilig van een plateau afhaalt. Zelf ideeën? Laat het weten! Dan kijken wij of we er een workshop van kunnen maken.

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen met een touwtechnieken workshop bij Neoliet Tilburg?

Een lead-licentie en ervaring in outdoor single pitch. Maar, het is wel afhankelijk van het onderwerp van de workshop. Het kan namelijk ook wel eens zijn dat de workshop gaat over multipitch-technieken en dan heb je hier wel wat ervaring in nodig.

Wat kost het?

Heb je een Premium abonnement? Dan kun je gratis meedoen met de Touwtechnieken workshop. Je moet je wel van tevoren aanmelden. Geen premium abonnement? Dan betaal je de entree + € 15,-.