Ja, binnen Neoliet bieden we interne doorgroeimogelijkheden. We moedigen onze medewerkers aan om hun carrière te ontwikkelen en te streven naar groei en vooruitgang. De specifieke kansen voor interne doorgroei kunnen variëren, maar we hebben procedures en ondersteuning om je te helpen bij het bereiken van je carrièredoelen.

Hoe kun je gebruikmaken van deze mogelijkheden:

  1. Gesprek met je vestigingsmanager: Als je geïnteresseerd bent in interne doorgroei, raden we je aan om een gesprek te voeren met je vestigingsmanager. Je manager kan je begeleiden bij het identificeren van mogelijke carrièrepaden en je adviseren over de stappen die je moet nemen.
  2. Functioneringsgesprekken: Tijdens je functioneringsgesprekken met je manager kun je je toekomstplannen en doorgroeimogelijkheden bespreken. Dit is een geschikte gelegenheid om je ambities kenbaar te maken en om feedback te krijgen over je ontwikkeling.
  3. Training en ontwikkeling: We bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling om je vaardigheden en kwalificaties te verbeteren. Deze kunnen je helpen om je voor te bereiden op nieuwe functies en verantwoordelijkheden.
  4. Vacatures en interne sollicitaties: Houd de interne vacatures in de gaten en overweeg te solliciteren op functies die passen bij je carrièredoelen. Interne sollicitaties worden doorgaans aangemoedigd en serieus overwogen.
  5. Mentorschap en coaching: We bieden mogelijkheden voor mentorschap en coaching om je te ondersteunen bij je ontwikkeling en om je te begeleiden bij je carrièrepad.

We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin medewerkers worden aangemoedigd om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Samen met je manager kun je jouw carrièredoelen bespreken en werken aan een plan om je carrière binnen onze organisatie op te bouwen.