Voor onze vestiging Neoliet Eindhoven zoeken wij per direct een trainer en/of klim-instructeur. Een klimgekke medewerker, die met veel enthousiasme zijn/haar/diens passie voor de klimsport met anderen wil delen.

trainer instructeur

Als instructeur ben jij degene die nieuwe klimmers, jong en oud, veilig laat kennismaken en helemaal gek maakt met jouw enthousiasme voor de sport. Als trainer bouw je dit verder uit en begeleid je klimmers naar een beter klimniveau. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw trainingsgroep veel klimplezier heeft.

Een greep uit jouw takenpakket bij Neoliet Eindhoven

Naast het geven van les, training en instructie, help je waar nodig op alle vlakken mee. Je weet wat we allemaal te bieden hebben, en je bent niet bang om dat te verkopen.

Waar kom je terecht?

Neoliet Eindhoven heeft twee vestigingen; Neoliet Eindhoven Noord en Neoliet Eindhoven Zuid. Je kunt voor beiden vestigingen worden ingezet. Daarnaast kom je terecht binnen een hecht team, waarin nieuwe collega’s met open armen worden verwelkomd. Met z’n allen zorgen we ervoor dat de klimhal een toffe plek is om te klimmen, te vertoeven en te werken.

Wie zoeken we?

Jou natuurlijk! Je vindt klimmen te gek en je hebt er plezier in om dat ook aan anderen over te brengen. Je bent vriendelijk, vrolijk, sociaal en open. Verder werk je netjes en verzorgd, en vind je het vanzelfsprekend om je werkplek schoon en opgeruimd te houden.

Het allerliefst ben je natuurlijk al een sportklimbegeleider, instructeur, en trainer. Echter kunnen we ons zo voorstellen dat je deze certificaten nog niet in het bezit hebt. In dat geval; kan alles geleerd worden.

Kennis van de klimsport

Wel heb je al flink wat kennis van de klimsport. Als je nog geen kliminstructeur bent dan kunnen we je intern (snel) opleiden. Ook als trainer wordt je goed opgeleid. Opleidingen zijn voor een groot deel in de praktijk en op onze eigen locatie(s). Ook zijn ze erkend binnen de kwalificatiestructuur sport.

We kunnen je inzetten op vaste trainingsdag(en), maar je bent ook flexibel inzetbaar. Je ziet werk, en sterker nog: je denkt met ons mee over hoe we de klimbeleving in de klimhal kunnen verbeteren. In overleg neem je initiatieven en je denkt graag met ons mee over allerlei wilde plannen.

Even alles op een rijtje

  • Je hebt je sportklimbegeleider-certificaat of je bent bereid om dit te halen

  • We zoeken een (assistent) trainer voor 5 trainingsgroepen

  • Je kunt ervan uit gaan dat er altijd meer uren beschikbaar komen in de toekomst

  • Instructeurswerk is flex; met uitzicht op een vast cursus-moment

  • Als je meer uren wilt werken of je taken wil uitbreiden, dan is dat bespreekbaar

Solliciteren

Pas jij als twee druppels water bij deze vacature?  Laat je horen via eindhovennoord@neoliet.nl

neoliet eindhoven noord klimmen sporten boulderen brabant
neoliet eindhoven zuid klimmen

Andere vacatures