Nieuwe app!
In plaats van de huidige app ‘My Neoliet’ gaan we over op de app Toplogger. Voor veel klimmers is dit een bekende app. Vooral bij competities en events zullen we met deze app gaan werken. Ook bij de (lopende) Triggerfinger competities doe je dus mee met deze app. Op dit moment wordt de app ingericht voor alle Neoliet vestigingen en kun je binnenkort een kijkje nemen…

Belangrijk om even te weten…
De app is geen eigendom van Neoliet, we beheren niet jouw accountgegevens. Voor jullie is de app gratis. Alle Neoliet vestigingen hebben een abonnement en moeten te vinden zijn met jouw account in de app. Voor vragen over je account of privacy verwijzen we je naar Toplogger zelf, voor vragen over het echte klim-en boulderwerk moet je natuurlijk bij ons zijn.

Maak een account en kijk met ons mee…
Hoe doe je mee? Download de app op je device en maak een account aan. Je kunt jouw klim-of bouldergym kiezen en dan zien welke routes er nieuw zijn in de route-updates en waar de routes zich bevinden. Je kunt met deze app ook bijhouden welke routes je geklommen hebt of een to-do-list maken van dat wat je nog wilt klimmen. Je kunt je voortgang visualiseren en zien waar je staat op de ranglijst. Er kan veel, maar er moet niets.

Meest recente berichten

Recente reacties