trainingen & activiteiten

Flexibiliteit
We zijn flexibel! Dat houdt in dat als er ruimte is in een groep, je zelf bepaalt op welke dagen je meetraint. Je kunt kiezen voor één training per week, maar twee kan zeker ook. Ben je echt fanatiek, dan kun je gebruik maken van het abonnement om onbeperkt te klimmen of boulderen conform het jeugdbeleid. De trainingen duren 1 1/2 uur, met uitzondering van de wedstrijdgroep die twee uur trainen. We trainen het hele jaar door met uitzondering van de vakanties en feestdagen, dan kun je overigens wel aansluiten bij een kennismakingsles of een vakantietrainingsgroep. Dit verschilt per vestiging.

Trainingsgroep 8 - 12 jaar
Jonge kinderen leren spelenderwijs veilig klimmen en boulderen en techniek en tactiek m.b.v. van het KlimPasPoort. Er wordt vooral lekker veel geklommen en geboulderd. 

Trainingsgroep 12 - 18 jaar
Natuurlijk is er tijd voor veel plezier en een spelletje, maar over het algemeen is deze leeftijd klaar voor het serieuzere werk. Ook wordt er langzaam begonnen met krachttraining....

Team 16+
Voor oudere jeugd die de klimklUP niet los kan laten is er de 16+ trainingsgroep in bijna alle vestigingen. Plezier, power en geen 'last' meer van de kleintjes...

Wedstrijdteam
In de meeste vestigingen is ook een wedstrijdteam voor fanatieke kinderen. Er wordt minimaal twee keer per week getraind. Enthousiasme em motivatie zijn belangrijker dan niveau!

Plusgroep
Voor kinderen die meer rust, duidelijkheid en structuur nodig hebben is er in veel vestigingen een plusgroepje. We hebben ook goede ervaringen in plaatsing binnen een reguliere groep.

Ouder-kind klimmen jonger dan 8 jaar
Voor de kleintjes kan er samen met de ouders meegedaan worden aan de speciale ouder-kind trainingen.

Activiteiten
Er kan vrijblijvend deelgenomen worden aan locale, regionale en nationale wedstrijden. Er zijn jaarlijks outdoorkampen, een Nachtkamp met Kerst en allerlei kleinere events. In alle vestigingen kun je meedoen aan lokale fun- competitie of toernooitjes die een dag of een aantal weken duren en waar je zoveel mogelijk routes klimt of boulders drukt. 

Zelfstandig klimmen of boulderen
Zonder begeleiding klimmen of boulderen mag boven een bepaalde leeftijd en met de juiste vaardigheden. Voor minderjarige klimmers en boulderaars hebben we een jeugdbeleid. > lees meer

Events van alle klimklups...

Meer weten...

kkp

Wat is het KlimPasPoort >

if you love me

Meer over veiligheid >

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.