KlimPasPoort

Het KlimPasPoort is ontwikkeld door Neoliet.

Vaardigheden ontwikkelen
In het KKP worden al jouw klim- en bouldervaardigheden bijgehouden. Heb je het K2-examen (IndoorTopropeLicentie) of Boulderexamen al gehaald? Kun je al met een grigri zekeren? Ben je al door de speleobox geweest met Halloween? Ken je alle bouldertechnieken? Weet je hoe je veilig kunt vallen bij het afspringen? 

Beloningsgericht op eigen tempo
In jouw eigen coole map bewaar je alles. Het opleidings- en trainingssysteem is beloningsgericht, je kunt vette stickers verdienen. Je bepaalt je eigen tempo. We hebben geen haast, maar stimuleren je wel graag. Je bent dus wel gezellig met elkaar, maar ieder presteert op eigen niveau en in eigen tempo. Altijd positief dus.

Stoer en handig!
Het KlimPasPoort (KPP) wordt bij ieder bezoek aan een Neoliet-vestiging meegenomen. In de map zitten ook je pasje, de KlimklUPregels, je ouderverklaring en al je behaalde vaardigheden en certificaten. Je doet jaarlijks examen om je zekerlicentie te behouden. Dit geldt voor álle minderjarigen. We willen gewoon even checken of alles nog goed gaat, maar het is vooral ook erg gezellig.

Stapje voor stapje
Het doel van het KPP is kinderen en jeugd stapsgewijs- en spelenderwijs veilig te leren klimmen en boulderen, techniek en tactiek te oefenen en fysiek uit te dagen. Het KPP zorgt er ook voor we bewust met veiligheid bezig blijven en dat alle trainers dezelfde onderwerpen behandelen in alle groepen.

Veel plezier!

   KKPomslag kkp png    KPP jpg31