Onze klimklups

Kids en jeugd vinden wij zo leuk en belangrijk dat wij in al onze Neoliet vestigingen onze eigen KlimklUP hebben opgericht. De KlimklUP is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, voor jeugd van 12 t/m 17 jaar en voor jeugd die de KlimklUP niet los kan laten… ook nog van 16 t/m 20 jaar. Er wordt dagelijks getraind en je kunt zelf aangeven in welke groep of trainer je het liefste zou willen trainen. 

De KlimklUP heeft voor ieder wat wils ongeacht je leeftijd. We houden rekening met kinderen die meer rust en structuur nodig hebben of juist klaar zijn voor wat meer actie. Je kunt zelf aangeven op welke dagen je het liefst meetraint en hoe vaak in de week. Voor kinderen onder de 8 jaar is er bij veel KlimklUPs het ouder-kind klimmen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Er is ook een fanatiek wedstrijdteam dat overal in Nederland de boel onveilig maakt. Bij de KlimklUP is elk kind welkom...

Prijs & kwaliteit
De KlimklUP heeft wel opgeleide én betaalde trainers in dienst, want sportonderwijs is een vak. Ons kader werkt graag met jeugd. We worden op geen enkele wijze ondersteund door bond of overheid, dus de lidmaatschappen zijn helaas niet gesubsidieerd zoals dat gebruikelijk is in de jeugdsport. We proberen de prijzen echter zo laag mogelijk te houden.

KlimPasPoort en veiligheid
De jongere leden van onze KlimklUP hebben een eigen KlimPasPoort. Dit KlimPasPoort gaat elke week mee naar de training en de eigen trainer houdt hierin alle vorderingen bij. Leden van de KlimklUP hebben ook allerlei voordelen, zoals bijv. meedoen met leuke activiteiten, outdoor klimmen en deelnemen aan wedstrijden. Elke groep heeft zijn eigen trainer(s). Ouders van de klimmers moeten bij lidmaatschap wel een ouderverklaring invullen. Dit heeft te maken met ons veiligheidsbeleid. Voor ouders zijn er ook klim- en zekercursussen. Natuurlijk is het leuk om buiten de trainingen met je kind te klimmen...

Activiteiten
Het hele jaar door zijn er activiteiten zoals een nachtkamp, wedstrijden, events, buiten klimmen en boulderen, vriendjesweek, (locale, regionaal en landelijke) competities etc. Je kunt ook gratis gebruik maken van de MyNeolietApp om je klimvorderingen bij te houden en nieuwe routes te checken.

Grootste en actiefste jeugdklimclub van Nederland
De KlimklUP heeft ruim 700 enthousiaste leden. Doe jij mee?

Events van alle klimklups...

2019 02 Check Me WS

2019 06 zones in routes

aktieblokjes insta klimklup

aktieblokjes myneoliet klimklup

aktieblokjes nieuwsbrief klimklup

 

Inspiratie...

Meer weten...

kkp

Wat is het KlimPasPoort >

if you love me

Meer over veiligheid >

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.