Een van de mooiste periodes van het jaar komt eraan

En we hebben het hier natuurlijk over Kerstmis! Het is al december en misschien ben je al wel bezig met de drukke voorbereidingen, als je Kerstmis viert. Bij Kerstmis hoort natuurlijk ook een kerstvakantie en die vindt dit jaar plaats vanaf zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari.

Kerstvakantie bij Neoliet Tilburg

Wat betekent de kerstvakantie voor Neoliet Tilburg? We zijn normaal geopend, maar hebben aangepaste openingstijden tijdens deze vakantie op de volgende dagen:

  • Kerstavond: 12:00 tot 17:00 uur
  • 1e Kerstdag: 12:00 tot 17:00 uur
  • 2e Kerstdag: 12:00 tot 17:00 uur

  • Oudjaarsdag: 12:00 tot 17:00 uur
  • Nieuwjaarsdag: 12:00 tot 17:00 uur

Activiteiten bij Neoliet Tilburg rondom de kerstvakantie

Verder organiseren we bij Neoliet Tilburg nog een aantal leuke activiteiten in/rondom de kerstvakantie.

Kerstborrel
Op vrijdag 16 december organiseren we een gezellig Kerstborrel met escalade dans la nuit, oftewel, klimmen in het donker! We starten om 20:00 uur. Neem een hoofdlampje mee want de lampen in de klimhal gaan dus uit. Voor de kids die er graag bij zijn hebben we glow lights. De toegang is gratis en om 21:30 uur start de borrel. Ben jij er gezellig bij? Degene met de meest originele outfit die avond kan een leuke prijs winnen. Genoeg reden om erbij te zijn dus!

Sleep over
Voor de KlimklUP organiseren we op zaterdag 17 december een Sleep over met aansluitend een lekker KidsKerstOntbijt.

 

Trainingen tijdens de kerstvakantie

In de Kerstvakantie vervallen alle trainingen bij Neoliet Tilburg. De trainingen starten weer op maandag 9 januari 2023. De KlimklUP kan echter weer meedoen met onze vakantietraining. Je moet je hier wel even van tevoren voor aanmelden, zodat we weten dat je komt klimmen.

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een fantastische jaarwisseling toe!

Ander nieuws

Tariefverhoging

januari 30, 2023|0 Comments

Heb je gemerkt dat het wat frisser is in onze hallen? Maar dat de douches nog lekker warm zijn? Weet je dat de lonen van ons personeel flink zijn gestegen? Net als de inflatie? [...]

Neoliet viert haar 30ste verjaardag!

december 9, 2022|2 Comments

“Het is niet te geloven hoe snel de tijd gaat” - een herkenbare gedachte of uitspraak als je weer een jaartje ouder wordt, als je kind voor het eerst naar de middelbare school gaat [...]