Een van de mooiste periodes van het jaar komt eraan

En we hebben het hier natuurlijk over Kerstmis! Het is al december en misschien ben je al wel bezig met de drukke voorbereidingen, als je Kerstmis viert. Bij Kerstmis hoort natuurlijk ook een kerstvakantie en die vindt dit jaar plaats vanaf zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari.

Kerstvakantie bij Neoliet Heerlen

Wat betekent de kerstvakantie voor Neoliet Heerlen? We zijn normaal geopend, maar hebben aangepaste openingstijden tijdens deze vakantie op de volgende dagen:

  • Kerstavond: 11:00 tot 15:00 uur
  • 1e Kerstdag: Gesloten
  • 2e Kerstdag: Gesloten
  • Oudejaarsdag: Gesloten
  • Nieuwjaarsdag: Gesloten
  • 27 t/m 30 december: 13:00 tot 22:30 uur
  • 2 t/m 6 januari: 13:00 tot 22:30 uur

Trainingen tijdens de kerstvakantie

In de Kerstvakantie vervallen alle trainingen bij Neoliet Heerlen. De trainingen starten weer vanaf 9 januari. Echter organiseren we voor de KlimklUP wel vakantietrainingen! Meld je aan via onderstaande knop.

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een fantastische jaarwisseling toe!

Blockbuster Challenge

Op 27 december starten we bij Neoliet Heerlen met de Blockbuster Challenge. Er zijn verschillende levels die je kunt behalen, oplopend in moeilijkheidsgraad. Heb je alle Blockbusters van level één gehaald? Proficiat, je mag door naar the next level. Ontdek waar je grens ligt! De deelname is gratis en de Challenge duurt t/m vrijdag 6 januari.

Nieuwjaarsborrel 2023

We eindigen de Blockbuster Challenge met op vrijdag 6 januari met een gezellige nieuwjaarsborrel bij Neoliet Heerlen. Hierbij nodigen we jou graag uit om vanaf 18:00 uur met ons het nieuwe jaar te vieren.

Ander nieuws

Internationale Vrouwendag: Vrouwen in de klimsport

maart 8, 2023|0 Comments

Het is vandaag internationale vrouwendag! Op 8 maart 1908 vond in New York de een grote staking van vrouwen plaats. De staking was begin van jaren van strijd voor gelijk loon, betere arbeidsomstandigheden en een [...]

If you love me, check me

februari 13, 2023|0 Comments

Veilig klimmen? Doe voor iedere route die je klimt de partnercheck. Indoor sportklimmen is een sport waarbij relatief weinig ongevallen gebeuren, mits je alle handelingen bewust en zorgvuldig uitvoert. Een voorwaarde voor veilig [...]

Tariefverhoging

januari 30, 2023|0 Comments

Heb je gemerkt dat het wat frisser is in onze hallen? Maar dat de douches nog lekker warm zijn? Weet je dat de lonen van ons personeel flink zijn gestegen? Net als de inflatie? [...]