Een van de mooiste periodes van het jaar komt eraan

En we hebben het hier natuurlijk over Kerstmis! Het is al december en misschien ben je al wel bezig met de drukke voorbereidingen, als je Kerstmis viert. Bij Kerstmis hoort natuurlijk ook een kerstvakantie en die vindt dit jaar plaats vanaf zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari.

Kerstvakantie bij Neoliet Eindhoven noord & zuid

Wat betekent de kerstvakantie voor Neoliet Eindhoven? We zijn normaal geopend, maar hebben aangepaste openingstijden tijdens deze vakantie op de volgende dagen:

  • 1e Kerstdag: 12:00 tot 17:00 uur

  • 2e Kerstdag: 12:00 tot 17:00 uur
  • Oudjaarsdag: 10:00 tot 17:00 uur
  • Nieuwjaarsdag: 10:00 tot 17:00 uur

Neoliet Eindhoven Zuid is tijdens de kerstvakantie gesloten.

Trainingen tijdens de kerstvakantie

In de Kerstvakantie vervallen alle trainingen bij Neoliet Eindhoven Noord & Zuid. De trainingen starten weer op maandag 9 januari 2023. Voor de KlimklUP organiseren we vakantietrainingen bij Neoliet Eindhoven Noord. Hiervoor moet je je wel even aanmelden, dan weet de trainer dat je komt klimmen.

Neoliet Eindhoven Zuid is tijdens de kerstvakantie gesloten. De kinderen die normaal gesproken bij Neoliet Eindhoven Zuid trainen, zijn van harte welkom bij Neoliet Eindhoven Noord tijdens de kerstvakantie.

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een fantastische jaarwisseling toe!

Ander nieuws

Tariefverhoging

januari 30, 2023|0 Comments

Heb je gemerkt dat het wat frisser is in onze hallen? Maar dat de douches nog lekker warm zijn? Weet je dat de lonen van ons personeel flink zijn gestegen? Net als de inflatie? [...]

Neoliet viert haar 30ste verjaardag!

december 9, 2022|2 Comments

“Het is niet te geloven hoe snel de tijd gaat” - een herkenbare gedachte of uitspraak als je weer een jaartje ouder wordt, als je kind voor het eerst naar de middelbare school gaat [...]