Vakantierooster trainingen

In de vakanties zijn er geen trainingen. Soms organiseren we extra activiteiten in de vakantie, zoals een vakantietraining voor de KlimklUP.
Check hier het vakantierooster.

25 juli t/m 4 september 2022

In de zomervakantie vervallen alle trainingen. We organiseren wel elke week een vakantietraining voor de KlimklUP. Als je mee wilt doen moet je je elke keer weer even aanmelden. Meedoen is kosteloos voor KlimklUP leden.

24 oktober t/m 30 oktober 2022

In de herfstvakantie vervallen alle trainingen. Daarom organiseren we een vakantietraining voor de KlimklUP. Als je mee wilt doen moet je je even aanmelden. Meedoen is kosteloos voor KlimklUP leden.

24 december 2022 t/m 8 januari 2023

In de kerstvakantie vervallen alle trainingen. Daarom organiseren we een vakantietraining voor de KlimklUP. Als je mee wilt doen moet je je even aanmelden. Meedoen is kosteloos voor KlimklUP leden.

20 februari t/m 26 februari 2023

In de voorjaarsvakantie vervallen alle trainingen. Daarom organiseren we een vakantietraining voor de KlimklUP. Als je mee wilt doen moet je je even aanmelden. Meedoen is kosteloos voor KlimklUP leden.

9 april en 10 april 2023

Op deze dagen vervallen alle trainingen.

1 mei t/m 7 mei 2023

In de meivakantie vervallen alle trainingen. Daarom organiseren we een vakantietraining voor de KlimklUP. Als je mee wilt doen moet je je even aanmelden. Meedoen is kosteloos voor KlimklUP leden.

18 t/m 21 mei 2023

Op deze dagen vervallen alle trainingen.

28 & 29 mei 2023

Op deze dagen vervallen alle trainingen.

17 juli t/m 27 augustus 2023

In de zomervakantie vervallen alle trainingen. Daarom organiseren we een vakantietraining voor de KlimklUP. Als je mee wilt doen moet je je even aanmelden. Meedoen is kosteloos voor KlimklUP leden.