Ook belangrijk om te weten (Covid aanbod)

PRAKTISCH

Niet vergeten:
- Gemakkelijke (sport)kleding (geen jurk, hakken etc. voor de begeleiders)
- Schone indoorsportschoenen of klimschoenen
- Lang haar in een staart of opgestoken
- Geen sieraden dragen en/of losse materialen (mobiel in je broekzak)

NB De activiteit is incl. klimmateriaal (klimgordel, een karabiner en een zeker-apparaat). Klimschoenen kun je eventueel huren, maar is niet verplicht. Een cursus is altijd inclusief klimschoenen.

NB Er zijn lockers aanwezig. We adviseren je om geen waardevolle spullen mee te nemen of anders niet in auto of kleedkamer te laten liggen!

BETALEN

Van te voren betalen gebeurt op de volgende manieren:
- De betaling geschiedt online op het moment van boeking. De volledige kosten dienen in één keer via iDEAL te worden voldaan. Als je gebruik maakt van extra diensten dan wordt dit ter plekke afgerekend middels een PINbetaling.
- Maak je gebruik van een voucher? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. (Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.)
- Wil je gebruik maken van een Neoliet Cadeaukaart? Neem dan contact op met onze klantenservice.

NB Je krijgt altijd een bevestigingsmail, maar check je spam even of bel ons als je hem niet hebt ontvangen. We sturen graag een nieuwe.

 

WIJZIGINGEN EN ANNULEREN

Andere datum kan wel, maar liever niet!
Heb je een cursus, introductieles of feestje geboekt, maar kun je toch niet komen? In dat geval heb je de mogelijkheid de boeking te verplaatsen. Graag kijken we samen uiterlijk 14 dagen voor aanvang naar een alternatieve datum.

Meer personen? Gezellig!
Kom je met een paar mensen meer? Dan horen we dat graag 7 dagen van te voren! We kunnen dan eventueel, mocht de groep te groot worden, nog een extra instructeur inplannen.

Annuleren van een deel of de gehele boeking?
Handiger is om te verplaatsen, maar wil of kun je echt niet meer? Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de boeking. Binnen 7-14 dagen voor de boeking betaal je 50% van de kosten en binnen 7 dagen van te voren is er geen restitutie mogelijk. Annuleren kan uitsluitend via dit formulier.

NB Houd je er rekening mee dat er voor sommige boekingen een minimaal aantal geldt en dat dit altijd betaald moet worden, ook als je met minder deelnemers komt?

VEILIGHEID

Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden.
Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.

INTRODUCTIELES GEBOEKT?

Wil je na de groepskennismakingsles of introductieles weer een keer komen klimmen? Dan ga je opnieuw onder begeleiding van een instructeur klimmen. Wil je regelmatig komen klimmen? Doe dan mee met de beginnerscursus klimmen (indoor toprope cursus). Na afronding van deze cursus ontvang je je K2 licentie en mag je in alle klimcentra in Nederland zelfstandig klimmen/zekeren op beginners- en gevorderden wanden. Bovendien krijg je, na afronding van deze cursus, aansluitend een gratis maand onbeperkt klimmen in alle Nederlandse Neoliet klim- en bouldercentra.

> informatie- en veiligheidsfilmpje introductieles

BEGINNERSCURSUS KLIMMEN GEBOEKT?

Tijdens je cursus maak je gebruik van ons klimmateriaal. Tijdens je gratis maand mag je onbeperkt komen klimmen. Heb je dan nog geen eigen klimspullen? Dan zijn deze te huur aan de balie.

> Veiligheidsfilmpje toprope klimmen

CURSUS INDOOR VOORKLIMMEN GEBOEKT?

Je maakt dan gebruik van je eigen basic klimmateriaal. Voorklimtouwen en setjes gebruik je van ons.

> Veiligheidsfilmpje voorklimmen