zelfstandig sporten

Tijdens openingstijden
Wij zijn zeven dagen per week voor je geopend. Tijdens onze openingstijden kun je binnenlopen en komen sporten wanneer en zolang jij wilt. De bar is open en het team is aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om een lekker kopje koffie voor je te bereiden in onze bar.

Buiten openingstijden
Soms zijn er buiten openingstijden medewerkers aanwezig en kun je ook dan komen sporten. Wel even bellen van te voren natuurlijk! Houd er rekening mee dat er dan wel iemand is, maar dat die gewoon aan het werk is en dat er dus geen begeleiding gegeven kan worden (tenzij je van te voren een afspraak maakt) en de bar en winkel in principe gesloten zijn. 

Zelf(ver)standig sporten...
Voor klimmers en boulderaars zijn er korte duidelijke veiligheidsinstructies die altijd gelden, naast de huisregels en voorwaarden natuurlijk. Voor klimmers zijn er ook nog verplichte vaardigheden die je moet hebben. Logisch, want klimmen vindt plaats op grotere hoogte en dus is er risico waar we verstandig mee om moeten gaan.

Voor minderjarige klimmers en boulderaars hebben we een jeugdbeleid.

Lees even verder als je voor de eerste keer bij Neoliet komt >

Wanneer je op 'OK' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies en het gebruik van je gegevens en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Ok