Ook belangrijk om te weten

Kleding & Materiaal
Wij adviseren gemakkelijke (sport)kleding aan te trekken, waarin je lekker kunt bewegen. Er mag alleen geklommen worden op schone sportschoenen (een zwarte zool is geen probleem) of klimschoenen. Een jurk/rok en hoge hakken raden wij af, ook voor de begeleiders (i.v.m. de klimgordel). Lang haar moet in een staart zitten (of opgestoken zijn). Ringen moet je afdoen. Geen losse materialen meenemen i.v.m. het kwijtraken of valgevaar tijdens het klimmen, denk aan losse schoenen, armbanden, telefoon in je broekzak etc.

De activiteit is incl. klimmateriaal (klimgordel, een karabiner en een zeker-apparaat). Klimschoenen kun je eventueel huren, maar is niet verplicht.

Wijzigen / annuleren van de activiteit
Wijzigingen van enkele deelnemers kan tot twee werkdagen voor de boeking. Worden het er veel meer of veel minder? Dan horen we dat graag vijf werkdagen van te voren omdat we dan een extra instructeur moeten inzetten of moeten afzeggen. Annuleren van een deel of het gehele arrangement kan zonder kosten tot vijf werkdagen van te voren, anders zijn wij genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen.

Betalen 
De activiteit kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.

Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.

huisregels veiligheidsinstructies  knop algemene voorwaarden


Heb je een groepskennismakingsles of introductieles geboekt? Lees dan ook deze informatie nog even goed door
Wil je na de groepskennismakingsles of introductieles weer een keer komen klimmen? Dan ga je opnieuw onder begeleiding van een instructeur klimmen. Wil je regelmatig komen klimmen? Doe dan mee met de beginnerscursus klimmen (indoor toprope cursus). Na afronding van deze cursus ontvang je je K2 licentie en mag je in alle klimcentra in Nederland zelfstandig klimmen/zekeren op beginners- en gevorderden wanden. Bovendien krijg je, na afronding van deze cursus, aansluitend een gratis maand onbeperkt klimmen in alle Nederlandse Neoliet klim- en bouldercentra.

Een leuk extraatje: Als je je op de dag van je instructie inschrijft voor de beginnerscursus klimmen (indoor toprope cursus), krijg je 50% korting op deze cursus!

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.