koop een cadeaukaart

cadeaukaart neoliet

Snel en goedkoop aan de balie!

In alle Neoliet vestigingen kun je de Neoliet cadeaukaart kopen aan de balie. Je kunt daar een bedrag van minimaal 10,- euro op zetten. De cadeaukaart kun je besteden in alle Nederlandse Neoliet vestigingen voor entree, horeca en de winkel.

Online doen we graag!

Online verkoop doen we ook, bij betaling vooraf en met een minimale besteding van € 25,- en verwerkingskosten van € 2,25. Je krijgt dan een digitale cadeaukaart in je mailbox.

Vul het formulier in, zodat wij het voor je in orde kunnen maken. We leggen het even uit...

Je vult het formulier in door op onderstaande oranje knop te klikken en alle gegevens in te vullen. Voor het bedrag van de cadeaukaart en de verwerkingskosten van € 2,25 krijg je een betaalverzoek per mail. Dat kan een paar werkdagen duren, maar we proberen dezelfde dag nog te reageren. 

Zodra de betaling ontvangen is, zetten we het bedrag op je digitale kaart en wordt deze naar je gemaild.

cadeaukaart

Heb je sneller antwoord nodig of vragen? Bel dan tijdens onze kantoortijden van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. We helpen je graag persoonlijk verder.

Neoliet
Jet, Monique & Joëlle - T 040 248 26 34

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.