KlimklUP outdoor weekend

Neoliet KlimklUP outdoor meisje in rots

Het buitenklimseizoen is weer begonnen! Dit betekent dat we een gezellige klimdag op de planning hebben staan.

We nodigen jullie uit om samen met ons te gaan klimmen in de Ardennen.

Wanneer: zaterdag 15 september en zondag 16 september
Waar: Pont a Lesse. We verzamelen in de Belgische Ardennen op camping Villatoile in Anseremme
Anseremme is een dorpje langs de Lesse en hoort bij de gemeente Dinant. De Lesse stroomt bij Dinant in de Maas. Het beter bekende klimgebied Freyr ligt ook in deze gemeente. De camping ligt idyllisch langs de Lesse met op het terrein een kasteelboerderij met een gezellige bar
Kosten: €100 per kind en €25 per ouder. 
Inclusief: begeleiding van het klimmen, het vlotbouwen en varen en de BBQ op zaterdagavond en ontbijt op zondagochtend. Wij zorgen ook voor klimgordels, hardware, specifiek outdoor klimmateriaal (touwen, setjes, helmen en dergelijke, plús de verzekering). Let op! Wij hebben maar een beperkt aantal helmen beschikbaar, neem je eigen helm mee als je die hebt.

Zelf verzorgen:
- een ouder die mee gaat en kan zekeren (KlimklUP leden vanaf 12 jaar mogen zelf zekeren, mits zij een K2 certificering hebben) 
- lunch zaterdag en zondag overdag
- klimschoenen, pofzak (klimschoenen verhuren wij overigens niet voor buiten klimmen. Heb je die niet, neem dan lekker gympies mee)
- tent en overige kampeer spullen
- zwembroek en waterschoentjes
- heen en terug reis
- overnachting

Planning:
- zaterdagochtend om 10u naar het klimgebied lopen, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. We gaan daar natuurlijk klimmen maar ook een flinke abseil bedwingen.
- zaterdagavond om 18u organiseren wij een uitgebreide KlimklUP-BBQ en daarna is iedereen natuurlijk op eigen gelegenheid vrij om te doen wat hij/zij wil. Onze instructeurs zijn die avond vrij. Kinderen zullen zich op de camping prima amuseren en voor de ouders is er bijvoorbeeld een leuke bar of vlotvaren volgen daarna.
- zondag om 9u regelen we een KlimklUP-ontbijt. De activiteiten vlotbouwen en vlotvaren volgen daarna. Om ongeveer 14u zijn we klaar met het programma. Er kan dan natuurlijk nog wat gezwommen of gewandeld op eigen gelegenheid.

Belangrijk!
Neoliet organiseert uitsluitend het klimgedeelte, een KlimklUP-BBQ na het klimmen en een KlimklUP-ontbijt voor het natte gedeelte. Het vlotbouwen en varen is uitbesteedt aan een oudoororganisatie. Overige zaken zoals reis, lunches en verblijf zijn daarmee geheel op eigen gelegenheid, risico en verantwoordelijkheid en kosten.

Tip:
De reservering voor de camping kan gemaakt worden bij Camping Villatoile. (De KlimklUP van Neoliet kan hier niets in betekenen omdat wij geen reisorganisatie zijn en helaas ook geen aansluiting kunnen krijgen bij de NKBV). Vraag eventueel waar de kinderen van KlimklUP Neoliet Utrecht staan. De kans is dan groter dat de KlimklUP een beetje bij elkaar staat. De reis naar en terug van het klimgebied is ook op eigen gelegenheid, meestal rijden er mensen met elkaar mee. Zorg dus zelf voor reis- en verblijf en de lunch e.d.! Onze instructeurs staan natuurlijk wel voor jullie klaar op locatie.

Schrijf je via onderstaande knop in. Je krijgt een bevestiging per mail met de betaalgegevens. Wanneer het geld is overgemaakt op onze bankrekening, is de inschrijving pas definitief. Er is bij de rots maar ruimte voor 25 kinderen en dan geldt helaas vol=vol.

knop inschrijven event