De volwassen trainingen gaan van start

trainingen klimmen

Dinsdag 21 november om 20.00 uur starten we namelijk met de eerste volwassen training. Deze wekelijke training duurt tot 22.00 uur en wordt verzorgd door onze sportmanager Roman van der Werf. In de vakanties zijn er overigens geen trainingen maar ga er maar van uit dat je met de training van Roman ook wel een keer rust wil. We hebben plaats voor maximaal 15 deelnemers.
Het gaat om onze eerste trainingsgroep die geschikt is voor iedereen tot niveau 6c. Uiteindelijk willen we verschillende niveau-groepen gaan maken op verschillende dagen. 

Voor het mee doen aan trainingen is een trainingsabonnement nodig. Dit is een incasso abonnement van €65 per maand. Dan mag je onbeperkt klimmen en boulderen en één keer per week mee doen met een training. Het abonnement heeft een doorlooptijd van 6 maanden en daarna geldt een opzegtermijn van een kalendermaand. Je mag met dit abonnement in alle klimcentra van Neoliet in Nederland klimmen en boulderen. Overigens starten we vrijdagavond 1 december een zogenaamde TNT cursus. Dat klinkt hard maar het gaat hier om een Techniek N Taktiek Cursus die verzorgd gaat worden door onze instructeur Sjors Verberg. Misschien vind je het verstandig om eerst nog wat meer bagage op te pikken, alvorens je met de training mee gaat doen. Het kan allemaal.

knop meer weten