KlimklUP

Kids en jeugd vinden wij zo leuk en belangrijk dat wij in al onze vestigingen onze eigen KlimklUP hebben opgericht. De klimklUP is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, voor jeugd van 12 tot 18 jaar en voor jeugd die de klimklUP niet los kan laten… ook nog van 16 tot 21 jaar. Er wordt dagelijks getraind en je kunt zelf aangeven in welke groep je het liefste zou willen trainen. Je mag ook meerdere keren per week trainen. Er is ook een fanatiek wedstrijdteam dat overal in Nederland de boel onveilig maakt!

De jongere leden van onze KlimklUP hebben een eigen KlimPasPoort. Dit KlimPasPoort gaat elke week mee naar de training en de eigen trainer houdt hierin alle vorderingen bij. Leden van de KlimklUP hebben ook allerlei voordelen, zoals bijv. meedoen met leuke activiteiten, outdoor klimmen en deelnemen aan wedstrijden. De KlimklUP traint op diverse avonden en diverse tijdstippen. Elke groep heeft zijn eigen trainer.

Voor alle informatie omtrent lid worden van de KlimklUP en om je aan te melden voor een proefles, verwijzen wij je naar www.klimklup.nl.

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.