workshops jeugd

Klimcentrum Neoliet biedt aan jeugdgroepen de gelegenheid om elkaar op een sportieve manier te ontmoeten. Feestjes, jeugdactiviteiten, scouting, verenigingen… Iedereen kan op zijn eigen manier aan de slag, maar wel met elkaar! Je wordt tijdens het klimmen begeleid door een deskundige instructeur. Wil je meer dan alleen klimmen?  Je uitje pimpen met een reuze superswing? Het kan allemaal! Iets lekkers eten of een drankje in de gezellige sportfoyer? We regelen het graag voor je.

In de klimhal heeft jeugd tot 14 jaar begeleiding nodig van één volwassene per drie kids, middelbare scholieren van 14 jaar en ouder hebben per groep een begeleidende volwassene nodig als ze de eerste keer komen.

Workshop klimmen

Zin om te klimmen en op een persoonlijke wijze kennis te maken met deze sport wanneer en met wie jij wilt? Voor persoonlijke begeleiding en aandacht is in deze privéles alle tijd. Je kiest je eigen routes en beleeft je eigen avontuur samen met anderen.

 

knop reserveren

wanneer naar eigen wens
wie 14+ en tot 18 jaar
duur 1 1/2 uur
aantal minimaal 6 personen
kosten € 99,50 voor 6 deelnemers (extra deelnemer €10,- p.p.) 
inclusief entree, materiaal , les,  glaasje fris naar keuze
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties aan te vullen met de indianenbrug of superswing/abseil (min. 6 personen), huur klimschoenen

Ben je met minder dan 6 personen? Dan kun je terecht voor € 41,- voor een uur voor 1-2 deelnemers, €10,- voor elke extra deelnemer en € 17,50 per half uur langer.

klimster spierballen

Misschien vind je dit ook leuk?

Wanneer je op 'OK' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies en het gebruik van je gegevens en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Ok