workshops jeugd

Klimcentrum Neoliet biedt aan jeugdgroepen de gelegenheid om elkaar op een sportieve manier te ontmoeten. Feestjes, jeugdactiviteiten, scouting, verenigingen… Iedereen kan op zijn eigen manier aan de slag, maar wel met elkaar! Je wordt tijdens het klimmen begeleid door een deskundige instructeur. Wil je meer dan alleen klimmen?  Je uitje pimpen met een reuze superswing? Het kan allemaal! Iets lekkers eten of een drankje in de gezellige sportfoyer? We regelen het graag voor je.

In de klimhal heeft jeugd tot 14 jaar begeleiding nodig van één volwassene per drie kids, middelbare scholieren van 14 jaar en ouder hebben per groep een begeleidende volwassene nodig als ze de eerste keer komen.

Workshop klimmen

Zin om te klimmen en op een persoonlijke wijze kennis te maken met deze sport wanneer en met wie jij wilt? Voor persoonlijke begeleiding en aandacht is in deze privéles alle tijd. Je kiest je eigen routes en beleeft je eigen avontuur samen met anderen.

wanneer datum en tijd in overleg
wie 14 tot 18 jaar
duur 1 1/2 uur
aantal minimaal 6 personen
kosten  € 99,50 voor 6 deelnemers (extra deelnemer € 10,- p.p.)
inclusief entree, materiaal, les, glaasje fris naar keuze
nodig sportieve kleding en schone sportschoenen
opties aan te vullen met bijv. superswing/abseil (min. 6 personen). Kijk bij extra informatie naar de verschillende opties.

Ben je met minder dan 6 personen? Dan kun je terecht voor € 45,- voor een uur voor 1-2 deelnemers, €10,- voor elke extra deelnemer en € 17,50 per half uur langer.

Na een korte uitleg en zeker-instructie, kunnen de kinderen lekker klimmen. Jullie kunnen ervoor kiezen om de begeleiders te laten zekeren, of om dat de kinderen zelf te laten doen. Het klimgedeelte duurt ongeveer anderhalf uur. De workshop wordt gezellig afgesloten in onze bar met een glaasje fris! Reken in totaal dus op een kleine 2 uur. Heb je ook gekozen voor het schatzoeken of de superswing? Dan zal het feestje ongeveer 2,5 uur duren. 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.