Inmiddels duurt het naar onze smaak natuurlijk veel te lang dat we gesloten zijn. In samenwerking met de NKBV en andere sportondernemers proberen we positieve aandacht voor de klimsport te krijgen en te laten zien hoe het veilig kan. Met als doel zichtbaar te blijven en zo vlug mogelijk verantwoord indoor open te mogen...

We zijn natuurlijk nog steeds hard voor je aan het werk én we zijn ook nog steeds aan het bouwen! En dat willen we digitaal met jullie delen!

TRAININGEN T/M 26 JAAR EN MEER…

T/M 26 jaar
De jonge goden onder jullie t/m 26 jaar mogen weer sporten! We zijn heel hard bezig om een sportaanbod voor je neer te zetten. We zijn helaas wel afhankelijk van o.a. de gemeente en onze partners of en waar dat kan, maar we doen ons uiterste best om jouw goddelijke lijf weer fit te krijgen. De bootcamp op dinsdag èn het klimmen op de boulderburcht is per 3 maart open voor iedereen t/m 26 jaar en met actief abonnement. Via onderstaande knop kun je je inschrijven en vind je meer informatie. Stay tuned!

> Inschrijven klimmen op de boulderburcht
> Inschrijven bootcamp


Digitaal
Voor de klimmers die wel jong van geest zijn, maar net wat ouder dan 26 jaar, blijven we online activiteiten aanbieden: online trainingen en touwtechniekenMee met Mirte staat vrijdag weer voor je klaar!