Onderwijs

Niets is leuker dan samen met klasgenootjes klimmen of door onze speleobox te kruipen. Elkaar helpen, elkaar aanmoedigen en stiekem toch wel heel erg graag het allerhoogste komen. Klimmen met scholieren is leuk. Het daagt uit, is actief en leerzaam. 

Bij het klimmen wordt er in drietallen gewerkt en, gezekerd aan een touw, klimwanden beklommen tussen de 7 en 21 meter hoog. Bij onze speleobox maak je een uitdagende tocht door ons gangenstelsel.

Fysiek én mentaal
Het fysieke, mentale en grensverleggende aspect van klimmen in combinatie met samenwerken is een heel goede aanvulling op het sportaanbod binnen het onderwijs. Scholen kunnen eenmalig kennismaken met klimmen of de spelebox, maar we bieden ook cursussen aan, waarbij het nationaal klimvaardigheidsbewijs gehaald kan worden. Ook voor sportdagen of klasse-uitjes is klimmen een leuke activiteit. Neoliet Eindhoven Noord biedt een scala aan mogelijkheden voor het onderwijs. 

Beroep of stage?
Voor toekomstige instructeurs of trainers bieden we opleidingen, waarbij de beroepslicentie gehaald kan worden en zijn we een erkend stagebedrijf op diverse niveaus. 

Ons aanbod in één oogopslag:
• Introductieles klimmen (éénmalig of meerdere malen)
• Introductieles speleo (éénmalig of meerdere malen)
• Introductieles klimmen en speleo (éénmalig of meerdere malen)
• Beginnerscursus klimmen met K2 licentie (minimaal 5 lessen van 1,5 uur)
• Beroepslicentie halen voor toekomstige instructeurs/trainers

> meer specifieke informatie over een activiteit boeken bij Neoliet