beroepsonderwijs

Wil je zelf instructeur of trainer worden en kunnen lesgeven op een klimwand of in een klimcentrum? Neoliet biedt opleidingen op verschillende niveaus met als einddoel de beroepslicentie. Neoliet is een erkend stagebedrijf en biedt stageplekken aan op diverse niveaus.

Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan start je de opleiding die deels uit theorie bestaat maar vooral uit heel veel praktijk. Haal je je examen, dan krijg je je beroepslicentie en kun je aan de slag. Om met de opleiding te mogen beginnen heb je wel je klimlicentie nodig en voldoende klimervaring, maar dat kunnen wij je bij Neoliet uiteraard allemaal bieden! Neoliet werkt samen met diverse onderwijsinstellingen.

Van klimmen je beroep maken?

Er zijn verschillende niveaus beroepslicenties in de klimsport, zowel indoor als outdoor. De kosten voor het behalen van een beroepslicentie zijn afhankelijk van je wensen en de ervaring die je reeds hebt. Je kunt de opleiding individueel volgen, met een groep en zowel intern als extern. We helpen je graag. 

knop contact

wanneer op aanvraag
wie 18+, in groep of individueel
duur afhankelijk van instroom en competenties
aantal naar wens
kosten afhankelijk van instroom en groepsgrootte
inclusief opleiding en beroepslicentie
nodig klimlicentie en ervaring
opties ook mogelijk op eigen locatie

sbb beeldmerk2      final logo verticaal Opleidingscentrum RGB

Misschien vind je dit ook leuk?

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.